Hur man spelar med vänner Dragon Ball FighterZ

Hur man spelar med vänner Dragon Ball FighterZ. Dragon Ball FighterZ är äntligen här, men många tycker att det inte finns något direkt sätt att leka med vänner online. Frykt inte, vi är här för att hjälpa alla att leka med vänner i Dragon Ball FighterZ-lobbyn.Medan det inte finns ett omedelbart sätt att bara leka med vänner i Dragon Ball FighterZ beta, finns det ett sätt du spelar med någon du vill ha i full detaljhandeln tack vare Ring Match lobby system. Läs vidare för att få reda på hur du kan leka med vänner i Dragon Ball FighterZ.

Hur man spelar med vänner Dragon Ball FighterZ

Hur man spelar med vänner

Offline är det enkelt att bara hoppa över till Local Battle-området och spela en 1-mot-1-match eller starta en turnering. Online är det lite annorlunda. Om du vill spela med vänner online behöver du gå med i samma lobbyn i samma region, skapa antingen eller gå med i en Ring Match. För att skapa en Ring Match, gå till ett område i lobbyn där du vill starta Ring Match (det kommer att vara synligt för någon i närheten) och tryck på R2 (på PS4) eller RT (på Xbox One) för att få upp Ringinställningarna meny. Härifrån kan du välja tre kategorier för att ge människor en uppfattning om vilken typ av matcher och spelare du letar efter. Om du till exempel bara har kul, väljer du “Låt oss bara ha kul” för kategori ett.

När du väl har bestämt dig för dina kategoriinställningar, välj din kampregler. Om du väljer en vanlig Ring Match blir det ett 1-mot-1-slag. Välj Ringpart Match om du vill spela 3-on-3, där varje person kontrollerar ett annat tecken. Med den här inställningen kan du också välja vilka spelare som är på varje lag. Om du inte bryr dig om vilka spelare som är i varje lag och bara vill ha helt slumpmässiga lag, välj alternativet Ringpartsmatch (Shuffle).

Om du skapar en privat match med bara dina vänner eller specifika personer du vill gå med, ange ett ringslösenord. Detta kan vara vilket som helst nummer mellan 0000 och 9999. Ge lösenordet till dina vänner så att de kan gå med i din ringsamtal när den har skapats.

Slutligen kan du välja det totala antalet spelare som tillåts i Ring Match. Detta kan vara från två spelare, upp till åtta spelare. Precis som alla andra kampsportlobbor på nätet, kan folk titta på om de inte är i en aktiv match, varför du kan ha mer än sex spelare i rummet.

För att gå med i en Ring Match är det bäst att få din vän att starta matchen i ett av de öppna områdena, som Kame House i övre vänstra hörnet av lobbyn eller i småstadsområdet i nedre högra hörnet av lobbyn där det finns aren Det finns inga andra aktiviteter. Gå till där din vän har ställt in Ringringen och flyttar in i sin cirkel. Vid denna tidpunkt kan du välja att gå med i Ring Match och ange lösenkoden om en skapades.

Det är allt det finns! Med serveröverbelastningen vid lanseringen kan du uppleva ett problem där inga rum finns när du går in i en Arena Match. Det här är en serverproblem. Fortsätt att försöka och du kommer så småningom komma in. Om du spelar med vänner, ändra personen som är värd för Arena Match och du kan ha bättre tur.