Sådan får du Volt In Warframe

Volt, speedsteren, kombinerer utrolig bevægelseshastighed med et massivt område med effektskader og afskærmninger, der ikke kun blokerer for indkommende skader, men også holder noget våben, der fyres gennem dem.

For at få Volt's tegninger skal du have adgang til en Clan Dojo. Hvis du ikke i øjeblikket er en del af en klan, er det en god ide at tilslutte sig en at få mest muligt ud af spillet. Når du først er en del af en klan, kan du besøge Tenno Lab i Dojo og købe de tegninger, du har brug for for at bygge Volt. Tenno Lab er et Fast Travel-punkt, så bare åbn din hovedmenu, når du er i Dojo, vælg derefter Fast Travel og vælg Tenno Lab fra listen.

Hovedplanlægning – 35.000 kreditter
Chassis-plan – 15.000 kreditter
Neuroptics-plan – 15.000 kreditter
Systemblokrint – 15.000 kreditter

Når du har alle tegningerne, kan du bygge Volt i dit støberi ved hjælp af følgende ressourcer:

Chassis

15.000 kreditter
1 Morfik
1000 Ferrite
300 Rubedo

Neuroptics

15.000 kreditter
150 legeringsplade
1 Neural sensor
150 Polymer Bundle
500 Rubdeo

Systemer

15.000 kreditter
1 Kontrolmodul
1 Morfik
500 frelse
220 Plastider

Hver komponent har en 12-timers byggetid, og de kan alle bygges på samme tid. Når de er konstrueret, kan du bruge dem sammen med hoved Volt-planen til at oprette Warframe. Volt har en tre-dages byggetid. Du kan omgå alle opbygningstider ved at bruge Warframes premiumvaluta, Platinum.

Når konstruktionen er færdig, vil du være i stand til at udruste Volt og begynde at udjævne ham og eksperimentere med builds, som du måske kunne lide at bruge. Bare sørg for, at du har et ekstra Warframe-slot tilgængeligt, når du starter bygningen.

Loading...
Loading...