Sådan emoteres i Stardew Valley

Emoting er en ny funktion i Stardew Valley introduceret i 1.4 patch-opdateringen. Dette giver andre spillere omkring dig en bedre idé om, hvordan din karakter føles og handlinger, du vil have dem til at fremstille i løbet af spillet.

Du behøver ikke gøre for meget for at få adgang til Emote-menuen. PC-afspillere er nødt til at trykke på Y-knappen på deres tastatur for at få den op. Der er otte følelser tilgængelige:

Ja
Lykkelig
Pause
Trist
Ingen
Vred
Spørgsmål
Hjerte

Alle af dem vises som billeder, og når du holder musepekeren over dem, giver den lidt flere detaljer om, hvad din karakter vil gøre i spillet. Animationerne giver en lille mængde nye personer, som dukker op for din Stardew Valley-landmand.

Hvis du vil ændre, hvilken tastbindingsknap du vil ramme for at få vist emote-menuen, skal du klikke på Esc-knappen og gå til det lille controller-ikon, som er den næststørste til højre. Du er nødt til at rulle ned på en god måde, men du vil komme til "Emote Menu: Y" -indstillingen under Kontrol. Klik på knappen Indstil, og du kan have en vilkårlig knap på dit tastatur for at få vist det radiale kort.

Det er de otte tilgængelige muligheder lige nu. Det er ukendt, om Stardew Valley vil have mere i fremtiden.

Loading...
Loading...