Sådan udvikles Charjabug i Pokémon Sword och Pokémon Shield

 

Pokémon Espada and Escudo leveres med en række Pokémon med nyttige udviklinger, der vandrer rundt i det vilde område. Mens du undertiden kan finde disse udviklinger og springe over de tidligere former, kan du måske avle en op fra niveau et for at maksimere dens statistikker. En nyttig Pokémon til at vide, hvordan man udvikler sig, er Charjabug og omdanne den til en Vikavolt.

Inden du kan tænke på at udvikle Charjabug, skal du finde en. Du kan få sin første udvikling, Grubbin, i det vilde område i Vakttårnruinerne, Dappled Grove og North Lake Miloch, når det regner eller under tordenvejr.

Du har en anstændig chance for at lokalisere en i Slumbering Weald og på rute 1 i løbet af den første del af spillet, men det er et lavt niveau, hvilket muligvis fungerer godt for håbefulde træner i starten af ​​spillet. Du kan finde Charjabug i Axew’s Eye, når det regner, og i Dusty Bowl og Hammerlock Hills under tordenvejr.

Nu, når du har en Charjabug, er du klar til at arbejde for at erhverve en Vikavolt. For at gøre det til sådan, skal du give det en tordenvejr. Du kan finde en tordenvejr i hele sværd og skjold. Nogle af de bemærkelsesværdige placeringer inkluderer at tale med gravegravet i det vilde område for at få dem til at grave en op til 500 watt.

Du kan også finde en i den nordlige sø Miloch-region i det vilde område. Det er Poké-kuglen, der findes øverst på bakken øst for broen. Gå op til den og kig efter en lille klippe, der kigger mod det store tårn i det fjerne.

Når du er klar, skal du give din Charjabug tordenvejret, og du skal se den udvikle sig til en Vikavolt på kort tid.

Loading...
Loading...