Sådan landes Nano-sporer i Warframe (2019)

Nano Spores er en almindelig ressource i Warframe. Brugt til håndværk, har du brug for dem til at bygge genstande som Warframes, våben og endda din mægtige Railjack.

Du kan finde Nano Spores på følgende planeter:

Eris
Neptun
Saturn
Orokin Derelict

Det betyder ikke noget, hvor du vil opdrætte disse varer; den bedste måde at gøre det på er via en forsvarsmission. Som altid er en gruppeopdrætmetode generelt den bedste måde at opdrætte en hvilken som helst ressource i Warframe, men gruppeopdræt på en forsvarsmission er lidt anderledes end en Survival-mission.

Nano Spores falder fra fjendens loot-borde og påvirkes af landbrugs-ramme-evner. Du kan løbe med Nekros ved hjælp af hans Desecrate-evne, Hydroid med Pilfering Swarm og Khora med Pilfering Strangledome for at øge dine chancer for at få denne ressource. Resource Boosters påvirker også drop rate og øger det beløb, du afhenter. Endelig øger Smeeta Kavat's Charm-evne dit antal indsamlede ressourcer.

For en forsvarsmission er det en god ide at bringe en Pilfering Hydroid eller en Pilfering Khora, en Nekros til deres Desecrate, en Speed ​​Nova, så alle fjender kommer til målet så hurtigt som muligt med en valgfri tredje slot. Trinity er altid et godt opkald, da hun kan holde venlige enheder toppet med sundhed og energi.

Cast Swarm eller Strangledome på målet, så lad Nova bruge hende ult til at fremskynde alle fjender ind i området. Når de dør, kan Nekros omdirigere tyvegodsdråberne. Denne omdirigering skulle resultere i et stort volumen Nano Spores på kort tid.

Heldigvis er Nano Spores en af ​​de mest tilgængelige ressourcer til landbruget, og denne metode maksimerer dit afkast for din tid, der bruges på missionen.

Loading...
Loading...