Var hittar du spaden Kingdom Come Deliverance

Var hittar du spaden Kingdom Come Deliverance. Det finns flera tillfällen där spelarna måste hitta en spade under proletan i Kingdom Come: Deliverance. Beroende på strävan kan spaden vara lite knepig att spåra. I den här guiden hjälper vi dig att hitta en spade (spade) under två olika uppdrag i Kingdom Come: Deliverance, Homecoming Quest och Good Thief Quest.

Var hittar du spaden Kingdom Come Deliverance

Var att hitta en spade i kungariket Kom: Frälsning

Att hitta spaden i Kingdom Come: Avlämning ger dig möjlighet att låsa upp handledning för lockpicking och pickpocketing. Spelet berättar inte var du ska hitta en spade, så du måste bara vara vaksam och försöka söka i området för en spade själv när det behövs.

Var hittar man en spade i hemkomstsöket

En av de första tiderna måste du hitta en spade i Kingdom Come: Befrielse är under Homecoming-questen, som uppträder relativt tidigt i spelet. Efter att ha släppt slottet kommer en cutscene att inträffa, vilket markerar starten på Homecoming-questen.

När du återvänder till Skalitz måste du hitta en spade för att begrava ett par kroppar. Lyssna på ljudet av en skällande hund, tillsammans med en annan mans röst. Hunden ligger i centrum av byn nära en förbränd byggnad.

Gå mot hunden, och du kommer att stöta på en annan välbekant bybo som försöker lura hundens ägares kropp. Ha en inbördesklubb, men om sakerna går söderut, var redo för en fistkamp. Efteråt hittar du spaden som sticker upp från marken bredvid hunden. Ta tag i spaden och återvänd till lindeträdet för att avsluta uppdraget.

Var hittar man en spade i The Good Thief Quest

Efter att ha kommit hemifrån i Kingdom Come: Frälsning, kommer du att börja ett uppdrag som heter The Good Thief, vilka uppdrag du med att få en annan spade. För att starta The Good Thief-questen, prata bara med Miller Peshek i Rattay Mill, mannen som tog dig in efter Homecoming questen.

Under ett kort samtal med Miller Peshek frågar han dig om en ring av en kropp begravd på byns kyrkogård. Du behöver en annan spade för att få jobbet gjort, och han berättar att det ska finnas en runt kvarnen någonstans.

Efter att ha chattat med Peshek, huvudet mot ladan nära trähögskolan. Du hittar spaden upptagen på sidan av den närliggande trävagnen. Ta tag i spaden och ta dig till Gallow Hill för att fortsätta med The Good Thief quest. När du så småningom får låspickar under det här försöket, var noga med att spara ditt spel så att du kan ladda om med nya låspinnar om de går sönder.