Hur man spelar med vänner Monster Hunter World

Hur man spelar med vänner Monster Hunter World. Monster Hunter: World har massor av olika uppdrag och expeditioner för att erbjuda spelare, och om du vill ta på sig de största och illa djuren där ute, behöver du en grupp och leka med vänner för att göra det. För att hjälpa dig att ta på sig dessa större, har baddermonster samlat den här praktiska artikeln som går över allt du behöver veta för att gå med och leka med vänner i Monster Hunter: World.Medan vissa människor kommer att gå ensam, använder co-op för att leka med vänner i Monster Hunter: World är verkligen där spelet lyser på många sätt.

Hur man spelar med vänner Monster Hunter World

Hur man spelar med vänner

Det finns flera olika sätt att spela med vänner i Monster Hunter: World, men du kommer inte att kunna skapa några onlinespel förrän du når Astera och slutför den första jakten som kommissionen skickar dig till. När du har avslutat den jakten är det dock så enkelt att få dina vänner att gå till din hanterare och starta en jakt eller expedition.

När du pratar med din Handler och startar en jakt kan du välja om du vill tillåta andra spelare att delta i jakten eller inte. Detta är det snabbaste sättet att få vänner till din match, och du kan också ställa in det så att du kan få ett lösenord på matchmaking.

Men om du verkligen vill träffa dina vänner, är en online-session vägen att gå. Du kan starta en av dessa genom att prata med din hanterare och välja alternativet Online Session. När du har gjort det har du flera alternativ att välja mellan. Du kan få det som en privat match, eller en offentlig, vilken som helst preferens du föredrar.

Om du bara vill att dina vänner ska gå med, sätt sedan in en privat match och vänta tills den laddas.När den laddas, öppna menyn genom att trycka på alternativknappen. Härifrån bläddra över till chattbubbla-alternativet, som kallas Kommunikation. Här bör du se flera alternativ som gester, shoutouts, klistermärken, chatt, spelarlista och sedan bjud in vän.

Välj Bjud in vän och hitta de vänner som du vill bjuda in till sessionen. Detta kommer att få dem att hälla i Astera, så att du kan utforska huvudnavet och bestämma vilka jakter du vill ta på. Vi föreslår att du sätter upp online-sessioner med dina vänner i den här metoden, eftersom det gör det möjligt för dig att uppleva allt som Monster Hunter: World har att erbjuda tillsammans.