Hur man sparar spelet Kingdom Come Deliverance

Hur man sparar spelet Kingdom Come Deliverance. Så snart du börjar spela Warhorse Studios nya RPG Kingdom Come: Deliverance är en av de första sakerna du vill veta hur man sparar din spelfil manuellt. Kingdom Come: Deliverance centrerar kring val och konsekvenser, vilket betyder att spara mekaniker inte är lika bekväm som andra spel.Autosaving är svårt att komma med, och även manuella spara kräver några avsiktliga åtgärder utöver att bara trycka på Spara-knappen när du känner för det. Den här guiden kommer att förklara hur du sparar ditt spel i Kingdom Come: Deliverance så att du inte förlorar betydande framsteg.

Hur man sparar spelet Kingdom Come Deliverance

Hur man räddar i Kingdom Come: Deliverance

När du fortsätter att utvecklas genom Kingdom Come: Deliverance, måste du vara vaksam om när du manuellt ska spara spelet. Om du inte kan vänta på en autosave eller vill se till att spelet sparas före en större händelse, kan du följa stegen nedan för att spara ditt spel i Kingdom Come: Deliverance.

Använd Frälsersknappar

Ett sätt att rädda ditt spel i Kingdom Come: Frälsning sker genom att använda Frälsare Schnapps, en alkoholhaltig dryck som låter dig pausa och använda den manuella Spara spelknappen på menyn. Även om detta kan tyckas lätt först, dricker för mycket Frälsare Schnapps har sin nackdel.

För det första är denna dryck lite dyr. Du börjar med några flaskor, men när du använder dem och går till en tavern eller näringsidkare för att köpa mer kommer du märka att köpande Frälsare Schnapps för att ofta bränna ett hål i fickan. Men du kan skapa Savior Schnapps istället om du har samlat rätt alkemi ingredienser.

Den andra nackdelen med att använda Frälsare Schnapps för ofta är att du potentiellt kan bli en alkoholist, vilket kan störa din förmåga att kontrollera din karaktär och påverka hur andra NPC ser dig.Använd Frälsningssnaps för att spara ditt spel i Kingdom Come: Frälsning när du verkligen riskerar att förlora massor av framsteg utan att spara.

Sova i din säng

Sova är ett annat försökt och sant sätt att tillförlitligt rädda ditt spel i Kingdom Come: Deliverance.När du sover i din säng får du chansen att spara spelet manuellt. Se bara till att du inte snoozing i någon annans säng, eller det här alternativet kommer inte att vara tillgängligt.

Om du är långt från din egen sängs komfort kan du välja att köpa en säng på en lokal Inn eller Tavern istället. Sova i en säng du köpte kan du spara spelet manuellt, som om du var i din egen säng.

Besök ett badhus

När du besöker ett badhus och betalar för tjänster i Kingdom Come: Deliverance får du chansen att spara spelet manuellt. Om det är en spara fil du är ute efter, ska det inte spelar någon roll vilken tjänst du betalar för.

Starta en quest

När du börjar en ny strävan i Kingdom Come: Deliverance, kommer ditt spel att autosave. Samma gäller för när du slutför en betydande del av ett uppdrag. Om de tidigare alternativen inte är tillgängliga och du inte kan manuellt spara, så tvingas en autosave också att fungera. Ta upp en ny strävan att tvinga en autosave och spara ditt spel i Kingdom Come: Deliverance.

Om du följde stegen ovan bör du nu veta hur man manuellt sparar spelet i Kingdom Come: Deliverance. Manuella spelbesparingar kräver lite framsynthet och genomtänkt planering, men när du förstår när och var spelet tillåter dig att spara, borde du inte behöva tillgripa en mod eller annan lösning för att spara ditt spel i Kingdom Come : Leverans.