Hur man rengör kläder och vapen Kingdom Come Deliverance

Hur man rengör kläder och vapen Kingdom Come Deliverance. Hygien är viktig, särskilt i Kingdom Come: Deliverance, där uppträdanden påverkar din statistik. Tänk dig att du går in i en taverna, se en vacker dam och försök att samtala med henne för att inse att du har blod överallt. Det är inte en lätt sak att ta på allvar, eftersom det aldrig skulle hända dig, eller hur? Tja, i Kingdom Come: Frälsning, ett sådant scenario ligger inte utanför möjligheten. Många NPC kommer att behandla dig annorlunda beroende på ditt utseende, och ett blodigt utseende är en du borde säkert känna till, särskilt om du vill behålla din Charisma stat hög. Denna guide kommer att förklara hur du rengör dina kläder och vapen i Kingdom Come: Frälsning för att undvika att se ut som en blodig röra.

Hur man rengör kläder och vapen Kingdom Come Deliverance

Hur man rengör kläder och vapen i kungariket Kom: Frälsning

Om du hittar dina kläder eller vapen färgade med blod i Kingdom Come: Frälsning, eller om de bara är generellt smutsiga, finns det några sätt att hantera det. Så här håller du dina vapen, rustningar och kläder utan blodfrihet.

Hur man rengör kläder: Badhus

Om tråg inte gör jobbet, gå över till ett offentligt badhus för att tvätta dina kläder istället. Medan tråg används för snabb rengöring i Kingdom Come: Leverans, tvättar de inte dina kläder ordentligt, vilket innebär att du förmodligen fortfarande luktar hemskt.

För att verkligen få dig och dina kläder rena i Kingdom Come: Befrielse, gå till ett lokalt badhus och tala med badhusinnehavaren för att få dina kläder tvättas och ge dig ett bad för en handfull mynt. Du kan också få dina sår att läka om det behövs. Vi föreslår att du tvättar dina kläder när du är nära ett badhus, speciellt om du har gått igenom några få slag sedan ditt senaste bad. Håll extra på dig bara om du behöver byta kläder.

Hur man rengör vapen: smed

Vem visste smeder inte bara göra och skärpa vapen, utan också städa dem? Det finns två sätt att rengöra dina vapen i Kingdom Come: Frälsning, båda med smedsverktygs verktyg.

Du kan alltid ha en smed ren och reparera dina vapen direkt, men det kan kosta dig lite mynt.Alternativt har varje smed en slipsten. Med slipstenen kan du använda din egen muskel för att rengöra och skärpa dina vapen själv, vilket görs via en minigame. Det kan ta lite ansträngning från din sida, men det är slutligen det billigare alternativet för att städa och skärpa dina vapen i Kingdom Come: Deliverance.