Hur man hittar Coral Crystal i Monster Hunter: World

Hur man hittar Coral Crystal i Monster Hunter: World. Coral Crystal i Monster Hunter: World är ett sällsynt material som spelare som använder Pukei-Pukei-trädet kommer att behöva ta hand om de vill uppgradera bortom nivå 4. Det här materialet kan vara svårt att hitta, och du måste framsteg ett ganska långt in i spelet för att förvärva det. Oroa dig inte för det för mycket, för att vi ska berätta allt du behöver veta för att enkelt hitta Coral Crystal i Monster Hunter: World, så du kan ta hand om det här sällsynta materialet.

Precis som någon annan kristall som du söker efter i Monster Hunter: World, kommer Coral Crystal att ligga i form av blå kristaller som sticker upp ur marken. Dessa kan vara svåra att hitta när du är upptagen med att försöka fullfölja jakter, så vi föreslår att du går in i en expedition innan du letar efter det för mycket.

Hur man hittar Coral Crystal i Monster Hunter: World

Hur man hittar Coral Crystal

Som vi nämnde ovan kommer det inte vara lätt att få händerna på Coral Crystal, och du måste göra vägen ganska långt in i spelet innan du ens kan börja leta efter det. Spela igenom huvuduppdragen tills du når uppdraget “En av historikböckerna”. Detta uppdrag skickar dig till Coral Highlands, ett nytt område som du kommer att utforska och ta Expeditions inom.

När du har avslutat uppdraget “En av historiaböckerna” kan du gå ut i höglandet och utforska. När du är ute och håll, håll koll på små blå kristallskär som sticker upp ur marken i slumpmässiga ställen. Du kan närma sig och mina dessa genom att trycka på O. Detta kommer att belöna dig med den vanligaste malmen i området, samt ibland ge dig några Coral Crystal.

Bästa stället att hitta Coral Crystal

Om du vill öka dina chanser att hitta Coral Crystal, kolla in det högra högra hörnet av Coral Highlands.Vi har haft stor tur att få våra händer på Coral Crystal genom utvinning av malm i området 11 och Area 20 på Coral Highlands. Lyckligtvis får en hel del insättningar gälla i dessa områden, vilket ger dig ett enkelt sätt att köra runt jordbruket för de material du behöver.

Det finns också alltid chansen att du får något mer än bara Iron Ore eller Coral Crystal när du bryter ut dessa outcroppings, så se till att du tar tag i dem när du upptäcker dem. Även om du inte behöver kristallerna själva, kan du alltid sälja dem till säljaren för att få händerna på lite extra Zenny, vilket aldrig är en dålig sak.