Hur man byter Armor Färg i Monster Hunter: World

Hur man byter Armor Färg i Monster Hunter: World. När du jaktar vilda djur i Monster Hunter: Världen kommer du att hitta dig själv att samla olika redskap, objekt och annat material. Medan utrustningsstatistik är extremt viktig i Monster Hunter: World, är vissa spelare (medföljer) också fans för att se till att deras rustning ser bra ut, vilket innebär att du också byter färg på din rustning. För att hjälpa dig ska vi visa dig hur du byter pansarfärg i Monster Hunter: World.

Hur man byter Armor Färg i Monster Hunter: World

Hur man byter Armor Färg

Om du verkligen vill komma ner till nitty gritty och ändra din rustning färg, så måste du vara redo för den tid investeringar som behövs för att låsa upp denna förmåga. Innan du kan börja lägga till egna färger och färgämnen till din rustning, måste du slutföra flera timmar av spelet och låsa upp High Rank-uppdrag och innehåll . När du har nått denna punkt bör du kunna börja röra runt och ställa in din rustning med egna färger och alternativ.

När du har låst upp High Rank-innehållet, gå tillbaka till Astera och besök dina vänner på Smithy. Se till att du väljer alternativet Forge Equipment, och titta sedan igenom rustningen tills du når High Rank armor (det här är funktionen i egen flik, så se till att du byter till den). Nu är allt du behöver göra markera den rustning du vill skapa och håll ner knappen för att förhandsgranska den (det här är Square på PS4 och X på Xbox One).

Medan du förhandsgranskar objektet bör du också märka ett nytt alternativ under förhandsvisningen som heter “Armor Pigment”. Här kan du ändra färg på din rustning och göra det mer tilltalande för dig själv. Fortsätt och tryck på knappen för att öppna det, och du bör få flera alternativ att välja mellan.

På vänster sida ska du se en lista med följande alternativ:

  • Ändra alla
  • Huvud
  • Bröst
  • Ärm
  • Midja
  • Ben

Detta gör att du kan finjustera alternativen för varje pansar. Självklart, om du bara vill ändra färgen på allt på en gång klickar du på alternativet Ändra alla.

Av till höger om skärmen bör du se aktuell kategori som du har valt, och sedan en serie olika färgade rutor som du kan välja mellan. Hitta den färg som du vill färga din rustning och välj den färgen, fortsätt vidare till nästa bit (om du går i bit för bit).

Som vi sa kommer det att ta lite arbete om du byter färg på din rustning, men om du är i den för långa sträckor kommer det inte att vara så svårt att dra av, eftersom du låser upp den under normal gameplay.