emagtrends: la revista de trucos y guías de videojuegos hecha por y para jugadores. Más de 10.000 trucos publicados para que ganes en tus partidas a todos tus amigos.
Otros

Gids en trucs Graveyard Keeper

gids en trucs Graveyard Keeper. Graveyard Keeper is eindelijk uitgekomen. Zoals de titel suggereert, zet het spel je in als een begraafplaatsvoogd die de taak heeft om het kerkhof in een bloeiend bedrijf te laten groeien. Hoewel dit een eenvoudig concept lijkt, is Graveyard Keeper het tegenovergestelde. Er zijn veel systemen in het spel en veel ervan kunnen een beetje verwarrend zijn voor een beginner. Gebruik de beginnertips van Graveyard Keeper hieronder om je op weg te helpen.

gids en trucs Graveyard Keeper

Classificatie van lijken
Een hoofdbestanddeel van Graveyard Keeper is het begraven van nieuwe lijken op de begraafplaats. Deze lijken worden je aangeboden door een vertrouwde ezel die ze periodiek aflevert. Wanneer een vers lijk wordt afgeleverd, neem het dan zo snel mogelijk in je mortuarium om te voorkomen dat het lijk uiteenvalt. In het mortuarium kunt u de lichamen op platforms of de autopsietafel herbergen om ontleding voor een langere periode te voorkomen.

Terwijl je lichamen in het mortuarium hebt, is het beter om ze te onderzoeken (via de autopsietafel) om hun indeling van lijken te kennen. Elk lijk heeft zijn eigen kwalificatie. Dit is de maximale waarde die het lijk kan leveren aan de waarde van de begraafplaats. Om de classificatie van lijken te verifiëren, plaatst u deze in de autopsietabel. In het autopsiescherm zie je schedels. De witte schedels zijn goed en de rode schedels zijn slecht (de groene schedels gedragen zich als rode schedels). Laten we elk type schedel nader bekijken:

White Skull: dit is de beste en meest nuttige lijkkwalificatie die je kunt krijgen. Bij de witte schedels worden de punten die je aan het graf toevoegt (door de grafsteen en de rand) geteld voor je totale score op het kerkhof. Als je een lijk had met drie witte schedels, kun je maximaal drie punten voor je kerkhof uit je graf halen.

Rode Schedel: rode schedels werken tegenover witte schedels, omdat ze in feite punten van de begraafplaats elimineren. Een lijk met drie rode schedels zou de waarde van -3 waard zijn, of een maximum van 0 met +3 bij serieuze upgrades. Je wilt het aantal rode schedels dat je in een lijk hebt beperken.

Groene schedel: groene schedels ontwikkelen zich als het lijk een tijdje heeft gezeten (ontbonden). Ze gedragen zich als rode schedels en moeten worden vermeden.

Houd in gedachten dat de meeste lijken een combinatie van een rode en een witte schedel hebben, dus het is aan jou om de optimale locaties te bepalen. Houd er ook rekening mee dat rode schedels voorrang hebben op witte schedels en eerst moeten worden geannuleerd. Hiermee bedoel ik dat een lijk met -2 / + 2 +4 nodig heeft in serieuze upgrades om +2 voordeel te behalen voor de begraafplaats.

materialen
In Graveyard Keeper moet je grote hoeveelheden middelen verzamelen om objecten te bouwen en verder te gaan. Bij het verzamelen van middelen bent u waarschijnlijk over grote stammen en granieten stukken gestruikeld die moeten worden teruggenomen. Helaas kunt u slechts één stuk per keer vervoeren, waardoor het proces behoorlijk traag verloopt. Dat gezegd hebbende, er is wat kaas rond die je kunt gebruiken om de dingen een beetje te versnellen. Kortom, alles wat je hoeft te doen is het materiaal duwen met je karakter terwijl je erin loopt. Het op deze manier verplaatsen van materialen kan veel tijd besparen.

Er zijn snelkoppelingen onder je huis
Als lopen naar plaatsen een beetje lang lijkt, heb ik goed nieuws voor je. Onder je huis zijn er een aantal nuttige snelkoppelingen die je kunt ontgrendelen die naar gebieden zoals het mortuarium, de kerk en zelfs de stad gaan. Helaas voor u vereisen deze ontgrendelingen een beetje middelen en technologische maling, maar probeer te onthouden dat ze er zijn om later te worden gebruikt.

Verdien punten door artikelen in de kelder van de kerk te bestuderen
Er zijn drie ervaringspunten-tips die je kunt verdienen in Graveyard Keeper (rood, groen, blauw). De drie soorten ervaringen worden verworven door dingen in de wereld te doen. Wanneer je in het spel begint, zie je veel rode en groene stippen, maar geen blauwe stippen. Om blauwe punten te behalen, moet je het vermogen om te studeren ontsluiten in de kelder van de kerk. De kerk wordt ontgrendeld door de eerste taak van de bisschop (verbetering van het kerkhof) uit te voeren. Zodra je de kerk hebt ontgrendeld, kun je toegang krijgen tot je kelder en de onderzoekstafel gebruiken. Aan de onderzoekstafel kun je verschillende elementen bestuderen om ze te leren kennen en om xp te krijgen. Bepaalde elementen (zoals lichaamsdelen) geven een hoop blauwe stippen en moeten worden gebruikt om deze punten snel te verzamelen.

GUÍAS y TRUCOS
Loading...
Loading...