Shenmue 3: Hvordan man får penge (Yuan) hurtigt

Shenmue 3 er et spil, der lader dig leve livet ud i den lille Bailu Village og senere i havnebyen Niaowu. Selvfølgelig har du brug for masser af penge undervejs for at holde dig fyldt med mad og endda købe vigtige historierelaterede ting. Heldigvis har vi et par tip til hvordan man får penge (Yuan) hurtigt i Shenmue 3.

Sådan får du penge (Yuan) hurtigt i Shenmue 3

Shenmue 3 er et metodisk spil i enhver forstand af ordet, og det gælder hvordan spillet giver dig mulighed for at tjene penge. Lad os først gennemgå de grundlæggende og langsomme måder at tjene penge på, job.

  • I Bailu kan du skære træ for at tjene penge og tjene ca. 50 Yuan pr. Minigame.
  • I Niaowu kan du skære træ, men også køre en gaffeltruck i havnen for at tjene ca. 150 Yuan hver gang eller fange ænder i Duck Haven for cirka 100 Yuan hver gang.

Mens job bestemt hjælper med at tjene penge, er de ikke de mest tidseffektive. Det er alligevel en god ide at starte hver dag med et hurtigt job bare for at give dig selv en buffer.

Du kan også fiske for at tjene nogle penge, selvom du virkelig bliver nødt til at synke lidt tid for at tjene en god mængde.

Den meget mere effektive måde at få Yuan på er imidlertid ved at samle urter eller spil. Hold øje med urter, uanset hvor du går, og enhver stor naturoplevelse er sikker på at have nogle. Ved at samle urtesæt kan du sælge dem i Tao's shop i Bailu eller flere butikker i Niaowu senere.

Nogle af større urtesæt giver dig 600 Yuan en pop, så hvis du blot henter dem, mens du går rundt, kan du virkelig få nogle penge til.

Desuden er der lidt af et trick med hasardspil, der kan hjælpe dig med at få masser af tokens, men det kræver en smule besparelse. Det gøres let i Bailu, men du kan også gøre det i Niaowu. Her er et gennemgang af hvordan man gør det.

Tid der kræves: 10 minutter.

Her er et trick til at få tokens hurtigt i Shenmue 3, som du derefter kan omdanne til varer, der skal sælges for Yuan.

  1. Gå til Sunset Hill i Bailu og tal med spåmanden. Få en farveformue, og husk, hvilken farve de fortæller dig.

  2. Gå nu op ad thill til spilleområdet, og gem først dit spil. Spil derefter Blomst, Fugl, Vind og Måne. Spil den maksimale mængde tokens (1000).

  3. Sats på det ikon, der matcher farven på din formue, så Blomst for rød, vind for blå, fugl for grøn og måne for gul.

  4. Bolden skal lande på den, du valgte på grund af formuen. Hvis det ikke bare genindlæses, og du er næsten garanteret at få det anden gang.

  5. Rack tusinder af symboler op på denne måde og kør derefter mod præmieudvekslingen og køb perler. Sælg perlerne i Pantelånsbutikken for at fremstille Yuan.

Ligegyldigt hvordan du ser på det, bliver du nødt til at bruge tid på at tjene penge i Shenmue 3, men tricket ovenfor kan hjælpe med at skære ned den tid, du har brug for, hvis du er villig til at gøre det. Bare sørg for at gemme, før du spiller hver gang, bare for tilfældet.

Hvis du har brug for mere hjælp eller tip, så sørg for at tjek vores Shenmue 3 guía wiki. Her er et par andre hjælpelinjer, du muligvis vil have.

  • Sådan helbreder du dit helbred
  • Sådan åbnes kort
  • Hvor finder man de fire børn (skjul og søg)

Stillingen Shenmue 3: How to Get Money (Yuan) Fast optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...