Sådan udvikles Togepi til Togetic og Togekiss i Pokémon Espada and Escudo

Togepi er en af ​​de sødeste Pokémon i serien, og du kan finde en i Pokémon Espada and Escudo. Selvom det måske forbliver sødt, hele tiden du har det, udvikler Togepi sig. Det har to udviklinger, Togetic og Togekiss.

Inden du kan tænke på at arbejde dig op på Togepis evolutionstræ, skal du først finde et. Du kan kun finde dem på Bridge Field-placeringen i det vilde område under normalt, overskyet og kraftigt tågevejr. Selv da er chancerne for at finde en af ​​dem minimale, så du kan finde dig selv at strejfe rundt i dette område i lang tid.

Desværre dukker Togepi ikke op i oververdenen og er i stedet et af de skarpe udråbstegn, der tvinger dig til at skynde dig op i græsset.

Heldigvis er en hurtig måde at få en Togepi ved at tale med en kvinde vest for Hammerlocke. Hun vil være i det venstre hjørne, hvor Rhydon og Gastrodon kæmper. Tal med hende, og hun er villig til at handle en Togepi for en Toxel. Hvis du kan erhverve en Toxel, kan du modtage Togepi meget hurtigere end rent at søge efter det.

Når du får fat i Togepi, skal du opbygge dit venskab med væsenet. Du har flere måder at gøre dette på, idet det nemmeste er at have det i din hovedfest, mens du rejser rundt i Galar-regionen. Du kan også fodre det med karry i din lejr, give det bær, der øger venskabet, eller få det til at deltage i Pokémon-slag uden at have det svag. Hvis det svækker, mister du noget venskab.

Du kan kontrollere dine fremskridt med Venskabskontrollen i Hammerlocke. Når du har et meget højt venskab, skal du udjævne det endnu en gang for din Togepi at blive Togetic. Togepi starter som en Fairy-type, men skifter til Fairy og Flying-Type, når den bliver Togetic.

For at erhverve den endelige udvikling skal du bruge en skinnende sten på din Togetic. Du kan finde den skinnende sten kun på en håndfuld steder i Galar-regionen. Der er en bag den store stencirkel ved søen of Outrage, eller du kan prøve lykken med digging-duoen for at få dem til at grave en op. Du kan finde dem i Bridge Field ved siden af ​​børnehaven. Det koster 500 watt for deres tjenester.

Hvis du har problemer med at erhverve en skinnende sten, er der muligheden for, at Clefairy, Clefable og Lunatone holder en, når du fanger dem. Du kan opdrætte deres respektive placeringer for at prøve din chance for at få en sten på denne måde.

Når du finder stenen, skal du give den til din Togetic, og den skal udvikle sig kort efter til en Togekiss.

Loading...
Loading...