Sådan slå og fange Terrakion i Pokémon GO

Terrakion er en legende Pokémon fra Fighting og Rock-typen fra Unova-regionen og fås nu i Pokémon GO. Som alle legendariske Pokémon, der vises i Raid Battles, vises Terrakion kun i femstjernede raids, hvilket gør det vanskeligt at besejre og fange.

Slår Terrakion

Når du har fundet en Raid Battle med Terrakion som dens Raid Boss, bliver du nødt til at besejre den i kamp, ​​før du får muligheden for at prøve at fange den. Fordi det er udfordrende, skal du kun prøve det med et godt antal holdkammerater, mindst 10 til 15, hvis ikke mere. Du får styrkebonus for at slå dig sammen med folk på din venneliste, så tag nogle venner med, hvis du kan.

Når du vælger hvilken Pokémon du skal bruge i slaget, er der et par ting, du skal huske på. Først og fremmest, taget hvor stærk Terrakion er, skal du kun bruge Pokémon med CP på mindst 2.000, ideelt tættere på 2.500 eller endnu højere. Husk, at Terrakion er en kamp- og klippetype, der gør den svag i forhold til vand, græs, kamp, ​​jord, psykisk, stål og fe. I mellemtiden er det modstandsdygtigt over for normale, ild, giftige, bug, rock og mørke bevægelser.

Hvis du tilfældigvis har Mewtwo, Lugia, Groudon, Kyogre, Dialga eller Palkia, ville disse være perfekte tilføjelser til dit parti, når du tager Terrakion. Hvis du mangler Legendaries, inkluderer nogle andre gode Pokémon Metagross, Garchomp, Rhyperior og Gyarados.

Fanger Terrakion

Hvis du og dine holdkammerater formår at besejre Terrakion, har du chancen for at prøve at fange det. Baseret på din præstation i kamp, ​​modtager du flere Premier Balls. Du har kun tilladelse til at bruge disse Premier Balls, når du forsøger at fange denne legendariske Pokémon, og ikke nogen af ​​dine Poké, Great eller Ultra Balls.

Da antallet af Premier Balls du modtager kommer fra din kamppræstation, er der et par ting, du kan gøre for at prøve at maksimere, hvor mange Premier Balls du får. For det første, blot at sætte en god kamp med din stærkeste Pokémon, ved at håndtere så meget skade som muligt, vil give dig nogle Premier Balls. Du får også nogle, hvis du slås sammen med venner fra din venneliste, eller medlemmer af dit farveteam, når du tager Terrakion i kamp.

Hvad angår at fange Terrakion, fungerer det ligesom enhver anden Pokémon. Du kaster dine Premier Balls og forsøger at få dem til at lande i cirklen for at øge din chance for at fange den. Imidlertid vil Terrakion sandsynligvis bevæge sig rundt på skærmen meget mere end de fleste Pokémon, hvilket gør det til et vanskeligt mål at ramme. Plus, selv hvis du formår at slå Terrakion dead-on med en Premier Ball, vil dens utroligt lave fangsthastighed alligevel gøre det meget sandsynligt at bryde ud af din Premier Ball.

For at øge dine chancer for at fange Terrakion lidt, kan du bruge en Golden Razz Berry til at øge dens fangsthastighed. Regelmæssige Razz Berries hæver også sin fangsthastighed lidt, men Golden Razz Berries vil hjælpe meget mere. Selv med denne stigning vil Terrakions fangsthastighed dog stadig være mager. Forvent, at det bryder ud af de fleste, hvis ikke alle, de Premier Balls, du kaster på den.

Der er en fremragende chance for, at selvom du gør alt korrekt, vil Terrakion stadig klare at undgå indfangning. Hvis dette sker, skal du finde et andet Raid Battle med den legendariske Pokémon og prøve igen med et andet Raid Pass.

Loading...
Loading...