Sådan skiftes kæledyr i Stardew Valley

Hvis du ikke kan lide de oprindelige indstillinger, du valgte i Stardew Valley, har du valget om at ændre dem. Men det koster dig en smuk krone, og du er nødt til at gå ud af din måde for at få det til at ske. For dem af jer, der ikke kan lide det kæledyr, som I løber rundt i jeres landbrugsjord, her er hvordan I ændrer det.

Du skal have adgang til Shrine of Illusion. Du skal besøge guiden i hans tårn, som findes sydvest for din gård. Du kan kigge efter det til venstre på kortet; det vil blive markeret som det store, blå tårn.

Når du svæver over det, skal det læse "Wizard's Tower." Gå til det og tal med guiden.

Du finder ikke guiden på det første niveau i tårnet. Du er nødt til at tjekke de lavere niveauer af Wizard's Tower, men for at gøre det, skal du have mindst et fire hjerte venskab med ham. For at få det kan du give ham disse varer som gaver:

Purple svamp
Solar Essence
Super agurk
Intet essens

Han kan også lide kvarts, men det giver ikke så meget venskab som de andre fire muligheder. Hans fødselsdag er om vinteren den 17. Alle gaver, du tilbyder ham på denne dato, får større effekter.

Når du har fået nok venskab med ham, skal du gå ned i kælderen for at bruge helligdommen. Stå foran det og tilbud 500 guldstykker for at ændre dit udseende. Du kan ændre flere grundlæggende funktioner i din karakter, og du har chancen for at ændre arten på dyret, der vandrer rundt på din gård.

Du skal have et par muligheder for katten og hunden.

Loading...
Loading...