Sådan oprettes en Railjack Cephalon Cy In Warframe

En Railjack Cephalon Cy er en vigtig komponent, hvis du vil betjene et Railjack slagskib i Warframe. Du skal bygge det, før du kan begynde at arbejde på skibet.

Den første ting, du bliver nødt til at gøre, er at have adgang til en tør dock. Dry Docks er en del af en Clan Dojo og skal bygges med ressourcer af Clan. Hvis du ikke er en del af en klan, kan du enten begynde din egen eller ellers deltage i en af ​​de mange klaner i spillet. Når du først er en del af en klan, der har bygget deres tørdok, skal du bare gå mod Dojo, finde tørdokken og komme til en platform på fjernsiden fra indgangen.

Platformen har to konsoller på, og en af ​​dem giver dig mulighed for at undersøge Railjack Cephalon. Klanen skal undersøge teknologien, og antallet af ressourcer, der vises, vil blive påvirket af multiplikatorer afhængigt af størrelsen på klanen. Værdierne vist nedenfor er for den mindste klan:

4000 kreditter
5 Mutagenmasse
5 Detonite-injektorer
5 Fieldron-prøver
2 Orokin-celler

Når du undersøger Railjack Cephalon, kan enhver i klanen kopiere en plan af det til 35.000 kreditter. De skal derefter bygge Cephalon i deres støberi ved hjælp af følgende ressourcer:

25.000 kreditter
5 Mutagenmasse
5 Detonite-injektorer
5 Fieldron
2 Orokin-celler

Når Cephalon Cy er færdig, skal du gå til din Codex og finde Rising Tide-mission i Quest-sektionerne. Hit begynder, og bring derefter Cephalon Cy til det tørre dovn. Cephalon Cy er automatisk i din opgørelse, så kør mod tørdokken og installer ham på den markerede konsol.

Nu har du din Railjack Cephalon bygget og installeret. Held og lykke, Tenno.

Loading...
Loading...