Sådan landes Tellurium i Warframe (2019)

Tellurium er en utrolig sjælden ressource i Warframe, med et lille fald. Du har brug for dette for at bygge dele af Warframes, våben, Archwings og andre in-game-genstande. Desværre spawn Tellurium kun i Archwing-missioner, Grineer Sealab-tegnesættet og Griner Asteroid Fortress-missioner.

Den bedste knudepunkt til at drive Tellurium på er Ophelia på Uranus. Det er en Survival-mission, så du kan køre den uendeligt og nyde fordelene ved øget faldhastighed, når missionen fortsætter.

Du kan bruge Resource Boosters til at øge drop-chancen for ressourcer og det beløb, du får med hvert drop. Du kan købe dem fra Marketplace for Platinum. Hvis du er medlem af en klan, er det værd at bede veteranspillere om at køre en mission med dig og bringe nogle landbrugsrammer som Nekros, Hyrdoid eller Khora for at øge dine chancer for at få nogle. Du kan også øge dine drop rate ved at medbringe en Smeeta Kavat takket være deres charmeevne.

Hvis du ikke er medlem af en klan, skal du gå til rekrutteringschat og finde folk, der ønsker at drive en Tellurium-gård og slå sig sammen med dem. Da Tellurium er et så sjældent dråbe, hjælper det virkelig med at løbe med et hold.

Når du løber med et hold, er det en god ide at køre to landbrugsrammer, en treenighed for at holde dem fyldt med energi og en stealth-ramme som Ash, Ivara eller Loki. Find et afsnit på kortet med dit hold, der kun har en indgang, og slå lejr der. Dræb fjender med evner, der dyrker dråberne, lad Nekros bruge Desecrate og send lejlighedsrammen lejlighedsvis ud for at fylde livets støtte op. Denne strategi maksimerer dine ressourcedråber, og du ender med at opdrætte mere Tellurium end du kan på anden måde.

Hvis du bliver desperat efter Tellurium, kan du købe den fra Market for 10 Platinum, selvom denne metode ikke er ideel til ressourceopdræt.

Loading...
Loading...