Sådan landes Pustrels i Warframe

Pustrels er en ny type malm, der blev tilføjet Warframe i opdateringen Rising Tide. Denne malm kan kun udvindes på Eidolon-sletterne og falder kun, mens der dyrkes røde malmårer. Et af de bedste steder at landbrugere for enhver malm på Eidolon-sletterne, inklusive Pustrels, er ved hulen lige ved søen ved Twin Horns. Dette dybe hulesystem er fyldt med malmårer.

For at dyrke malm på Eidolon-sletterne har du brug for en Nosam-skærer fra Old Man Sumbaat i Cetus eller en solpunktsplasmabor fra Smokefinger i Fortuna. Begge kan købes hos Standing til de relevante syndikater. For at tjene Standing skal du udføre missioner for Konzu i Cetus eller Eudico i Fortuna.

Udstyr dit mineværktøj til dit Gearhjul, og indlæst derefter i Eidolon Plains. Når du vælger mineværktøjet fra Gearhjulet og holder det i hånden, udfylder det markører for malmårer på din minimap, så længe de er inden for en bestemt radius. Det udsender også en biplyd, der vokser i hyppighed, når du kommer tættere på en vene. Vener vises som blå eller røde linjer på klipper, men for at få Pustrels er vi interesseret i de røde årer.

Når du finder en rød blodåre, skal du sigte mod den med mineværktøjet, og der vises en til tre lyspunkter på den. Hold knappen nede for at skyde på et af pletterne, og se derefter omhyggeligt den farvede bjælke, der opbygges omkring midten af ​​skærmen. Der vil være et mål, du har brug for at ramme, betegnet med nogle parenteser. Disse kan rejse frem og tilbage, forblive stille eller være meget tynde. Ideelt set ønsker du at stoppe med at skyde, når den farvede bjælke rammer midten af ​​disse pletter. Jo mere nøjagtige du er med denne proces, jo flere ressourcer får du ved at udvinde vene.

Pustrel-dråber er tilfældige; der er ingen måde at vide, om en vene indeholder Pustrels, indtil du miner den, så rejser fra vene til vene, mines de røde for at få Pustrels. Mængden af ​​Pustrels, du får, vil blive påvirket af Resource Boosters og Smeeta Kavat's Charm-evne.

Loading...
Loading...