Sådan landes kubiske dioder i Warframe

Kubiske dioder er en ressource i Warframe, som du har brug for for at genopbygge din Railjack. Efter at have bygget din Dry Dock og undersøgt og bygget Cephalon Cy, vil du derefter gå rundt med at finde dele af Railjack. Desværre er brikkerne kasseret i lang tid og kræver reparation.

For at reparere din Railjacks flykrop skal du finde 100 kubikdioder. Eximus-enheder vil droppe kubiske dioder på Europa på Ice Planet fliser. Eximus-enheder er sjældne, kraftfulde spawns, der har en evne, der ligner Warframes. De kan gøre andre enheder mere kraftfulde, spawn-skjolde eller brandblæst, og vil have øget sundhed og skade sammenlignet med almindelige fjender.

En stor mission at spille er Dark Sector Defense on the Larzec node. Når du kommer ind på de senere rotationer, vil Eximus spawns blive mere almindelige. Hvis du tilfældigvis har en Kuva Lich efter dig, og de har nogle noder i Europa, kan det også være en god ide at køre missioner på dem, da Eximus-enheder vil være lidt mere almindelige i disse missioner. Husk, atich kan tage ressourcer fra dig, hvis de kontrollerer en knude, og dette inkluderer dine kubiske dioder.

Hvis du tilfældigvis har en Kuva Lich efter dig, og de har nogle noder i Europa, kan det også være en god ide at køre missioner på dem, da Eximus-enheder vil være lidt mere almindelige i disse missioner. Husk, atich kan tage ressourcer fra dig, hvis de kontrollerer en knude, og dette inkluderer dine kubiske dioder.

Kubiske dioder vil også blive påvirket af ressourceforstærkeren, der fordobler dine ressourcer, men vi ved ikke, om dråberne er påvirket af opdræt af Warframes eller Smeeta Kavata på dette tidspunkt. Alle Eximus-enheder ser imidlertid ud til at falde mellem fem og ti kubiske dioder ved døden.

Nu hvor du ved, hvor du skal hen for at hente kubiske dioder, skal du være i stand til at opdrætte dem meget hurtigt og få den Railjack-flykrop repareret på kort tid.

Loading...
Loading...