Sådan landes kontrolmoduler i Warframe (2019)

I Warframe er kontrolmoduler en sjælden ressource, der bruges til udformning. De kan falde fra døde fjender og plyndre kasser / containere. De kan være lidt akavede at få for nye spillere, men efter at have brugt tid i spillet, skal du have de ting, du har brug for, for at gøre dem lettere.

Kontrolmoduler er følgende steder:

I det tidlige spil vil du kigge efter at dyrke Europa og Nepture, men så snart du har adgang til Void, er det det bedste sted at opdræde kontrolmoduler.

Da kontrolmoduler falder fra fjendens loot-tabeller, påvirkes de af landbrugsrammer. Du kan løbe med Nekros ved hjælp af hans Desecrate-evne, Hydroid med Pilfering Swarm og Khora med Pilfering Strangledome for at øge dine chancer for at få denne ressource. Resource Boosters påvirker også drop rate og øger det beløb, du afhenter. Endelig øger Smeeta Kavat's Charm-evne dit antal indsamlede ressourcer.

Den bedste måde at opdrage kontrolmoduler på er at køre overlevelsesmissioner i Void. Til disse missioner er det en god ide at dyrke så længe som muligt. Hver rotation på fem minutter giver dig en forbedret procentuel chance for buff, og nogle af disse påvirker ressourcefaldshastigheden.

Når du løber med et hold, er det en god ide at køre to landbrugsrammer, en treenighed for at holde dem fyldt med energi og sundhed og en stealth-ramme som Ash, Ivara eller Loki. Find et afsnit på kortet med dit hold, der kun har en indgang, og slå lejr der. Dræb fjender med evner, der dyrker dråberne, lad Nekros bruge Desecrate og send lejlighedsrammen lejlighedsvis ud for at fylde livets støtte op.

Du skal være i stand til let at opdrætte enorme mængder af kontrolmoduler i Void, men den samme gruppeopdrætmetode fungerer i missioner på Europa og Neptune.

Loading...
Loading...