Sådan landes karbider i Warframe

Carbides er en ressource i Warframe, som du har brug for for at genopbygge din Railjack. Efter at have bygget din Dry Dock og undersøgt og bygget Cephalon Cy, vil du derefter gå rundt med at finde dele af Railjack. Desværre er brikkerne kasseret i lang tid og kræver reparation.

For at reparere din Railjacks fremdrivningssystem kræver du tres carbider. Eximus-enheder vil droppe karbider på skibsværftets tegnesæt på Ceres. Eximus-enheder er sjældne, kraftfulde spawns, der har en evne, der ligner Warframes. De kan gøre andre enheder mere kraftfulde, spawn-skjolde eller brandblæst, og vil have øget sundhed og skade sammenlignet med almindelige fjender.

En af de bedste måder at finde Eximus-enheder på Ceres er ved at spille en endeløs mission. Når disse missioner kommer ind i de senere bølger, omkring 15+, vil Eximus-enheder gyde oftere. Forsvarsmissioner er også et godt sted, da senere rotationer vil generere flere Eximus-enheder. Du kan finde forsvarsmissioner kl Seimeni og Casta.

Carbider vil også blive påvirket af ressourceforstærkeren, der fordobler dine ressourcer, men vi ved ikke, om dråberne er påvirket af opdræt af Warframes eller Smeeta Kavata på dette tidspunkt. Alle Eximus-enheder ser imidlertid ud til at falde mellem fem og ti karbider ved døden.

Nu hvor du ved, hvor du skal hen for at hente Carbides, skal du være i stand til at opdrætte dem meget hurtigt og få den Railjack repareret på kort tid.

Loading...
Loading...