Sådan landes copernics i Warframe

Copernics er en ny type malm, der blev føjet til Warframe i opdateringen Rising Tide. Denne malm kan kun udvindes på Orb Vallis og falder kun under opdræt af røde malmårer. Du kan finde røde årer lige uden for indgangen til Fortuna, og et godt sted at mine er i hulesystemet nær den centrale vedligeholdelse.

For at dyrke malm på Orb Vallis har du brug for en Nosam Cutter fra Old Man Sumbaat i Cetus eller en Sunpoint Plasma Drill fra Smokefinger i Fortuna. Begge kan købes hos Standing til de relevante syndikater. For at tjene Standing skal du udføre missioner for Konzu i Cetus eller Eudico i Fortuna.

Udstyr dit mineværktøj til dit Gearhjul, og indlæst derefter i Orb Vallis. Når du vælger mineværktøjet fra Gearhjulet og holder det i hånden, udfylder det markører for malmårer på din minimap, så længe de er inden for en bestemt radius. Det udsender også en biplyd, der vokser i hyppighed, når du kommer tættere på en vene. Vener vises som blå eller røde linjer på klipper, men for at få kopernier er vi interesseret i de røde årer.

Når du finder en rød blodåre, skal du sigte mod den med mineværktøjet, og der vises en til tre lyspunkter på den. Hold knappen nede for at skyde på et af pletterne, og se derefter omhyggeligt den farvede bjælke vil opbygge omkring midten af ​​skærmen. Der vil være et mål, du har brug for at ramme, betegnet med nogle hvide konsoller. Disse kan rejse frem og tilbage, forblive stille eller være meget tynde. Ideelt set ønsker du at stoppe med at skyde, når den farvede bjælke rammer midten af ​​disse pletter. Jo mere nøjagtige du er med denne proces, jo flere ressourcer får du ved at udvinde vene.

Koperniske dråber er tilfældige; der er ingen måde at vide, om en vene indeholder copernics, indtil du miner den, så rejser fra vene til vene, mines de røde for at få copernics. Mængden af ​​copernics, du får, vil blive påvirket af Resource Boosters og Smeeta Kavat's Charm-evne.

Loading...
Loading...