Sådan gør du gasskader i Warframe

Gasskader er en sekundær skadetype i Warframe, hvilket betyder, at den opnås ved at blande to primære skader. For at tilføje gasskade til ethvert våben skal du bruge en blanding af tilstande, der gør Heat- og Toxin-skader.

Når du anskaffer gasskader på en fjende, vil det forårsage en Toxin-sky, der behandler Toxin-skade på alle fjender inden for 3 meter fra målet. Dette betyder, at gasskader er effektive mod Infested og Infested Flesh, mens Toxin-skaderne vil være effektive mod Flesh og Ferrite rustning. Gasprocs vil også blive gjort mere effektive ved toksin-skader.

For at tilføje gasskade til ethvert våben skal du modificere det med de to elementærskadetyper Varme og toksin. Nogle våben i spillet udgør også medfødte gasskader og er en fantastisk måde at hurtigt indpakke eventuelle udfordringer på, sådan som en natbølge daglige eller ugentlige missioner.

Følgende våben medfører medfødte gasskader:

Cyanex
Telos Boltor
Telos Akbolto
Zakti

Hvis du ikke har nogen af ​​disse våben, er det en simpel sag at tilføje gasskade til ethvert våben. Gå ind i dit Arsenal, derefter opgraderingsdelen for ethvert udstyret våben, og tilføj en Heat and Toxin mod. Du skal sørge for, at der ikke er andre elementære skade-tilstande, der kan forstyrre skadetypen, så sørg for at kontrollere statistikken på venstre side af skærmen og foretage de nødvendige ændringer i mod for at sikre, at våbenet gør det Gasskader.

Et meget let våben at tilføje Gasskade til er varianten Ignis og Ignis Wraith. Disse våben medfører medfødte varmeskader, så blot at tilføje en Toxin mod vil ændre skadetypen til Gas i stedet.

Loading...
Loading...