Sådan forlades en klan i Warframe

Klaner er en vigtig del af Warframe for de fleste spillere. De giver dig adgang til forskning, Labs, der leverer våben og tegninger, krigsrammer, som du ikke kan få gennem andre måder, og den nylige tilføjelse af Dry Dock og de mægtige Railjack-slagskibe.

Så vigtige som de er for kerneoplevelsen af ​​Warframe, er du nogle gange nødt til at komme videre. Måske er den klan, du er en del af, bare ikke særlig aktiv længere, eller måske har nogle interne politikker påvirket din glæde af spillet. Måske vil du og nogle venner starte dit eget og kalde skuddene.

Uanset årsagen til, at du nogle gange bliver nødt til at forlade en klan i Warframe. Det gør du ved at følge nedenstående trin:

Åbn hovedmenuen
Rul til Kommunikation
Rul til Clan
Søg efter dit navn på medlemslisten
Højreklik på dit navn, og vælg derefter "Forlad klan".

Og det er det; du er nu en Lone Tenno. Du mister adgangen til den klan, du var i, og Clan-logo-emblemet for den klan. Hvis du planlægger at starte en ny Clan, vil du starte fra bunden. Du bliver nødt til at bygge alle laboratorier, værelser, tørdokken og udføre al relevant forskning, der kræves for at fylde dem med nyttige genstande.

Hvis du planlægger at tilslutte dig en anden klan, kan du gå til fanen Rekruttering i chatten i spillet, og du vil altid finde masser af gode klaner, der reklamerer for nye medlemmer.

Loading...
Loading...