Sådan finder du Gigantamax Snorlax i Pokémon-sværd og -skjold

Fra 4. december kan du fange Gigantamax Snorlax i Pokémon Espada and Escudo. Gigantamax Snorlax er på Max Raid Battles sjældne møderplan, hvilket giver dig en chance for at fange ham, når du deltager i et Max Raid Battle. Disse potentielle møder vil vare indtil begyndelsen af ​​januar, så du har cirka en måned til at finde ham.

Max Raid Battles involverer et team af trænere, der tager på sig en mægtig Pokémon. Du kan deltage i dem, så snart du ankommer til det vilde område, men de udfordrer på det tidspunkt i spillet. Se efter glødende røde klippeformationer med en lysstråle der kommer fra dem for at deltage i et Max Raid Battle. Selvom det er muligt at deltage i disse slag med AI-holdkammerater, hvis du er offline, vil du kun være i stand til at få Gigantamax Snorlax ved at deltage i onlinekampe.

Når du tager Gigantamax Snorlax, skal du passe på hans specielle G-Max Replenish-træk. Dette kraftfulde træk beskæftiger skader og gendanner bær, som Snorlax og hans allierede har spist under slaget. Når du slår Snorlax i en Max Raid Battle, har du muligheden for at fange den.

Der er ingen garanti for, at et Max Raid Battle, du deltager i, vil indeholde en Gigantamax Snorlax, der vil være en øget chance for at møde den over andre typer Pokémon under begivenheden. Nogle metoder giver dig mulighed for at få Gigantamax Meowth, Eevee og Pikachu under særlige forhold. Meowth er tilgængelig som en tidlig købsbonus, mens Eevee og Pikachu kun er tilgængelige for personer med en relevant Let's Go gem-fil på deres Switch
.

Loading...
Loading...