Sådan fås blæksprutte blæk i Stardew Valley

Blæksprutter blæk er en nyttig ressource, hvis du planlægger at skræddersy eller farve noget tøj i Stardew Valley. Begge metoder kræver tænkning uden for kassen.

En fremragende metode til at erhverve denne nyttige ressource er at besøge miner og finde dem væk fra Squid Kids. Squid Kids ser ud som små lyserøde hoveder med et menneskeligt ansigt, og de skyder typisk ildkugler ud. Lad ikke ilden alarme dig, fordi de er skrøbelige. Et hit eller to fra et våben skal lægge dem ned.

Der er dog en chance for, at blæksprutter blæk falder derfra. Du får det ikke altid, og du kan kun finde Squid Kids forbi mine niveau 80, så det tager meget tid at komme dertil. Den alternative metode er at fange blæksprutter ved at fiske.

Du kan fiske efter squish på havnene i nærheden af ​​Willys butik i vintersæsonen. Du skal dog gøre det om natten. Vent, indtil det er lidt før 19:00 i spillet, og start fiskeri efter dem på denne time. Når du i sidste ende har fået en, vil du ikke slippe af med den. I stedet for vil du smide det i en fiskedam.

Alternativt har du en chance for at lokalisere en blæksprutte ved at gummi rundt i Stardew Valley bosiddende skraldespande. Du kan bruge dette alternativ, hvis du vil finde en blæksprutte uden for vintermånederne.

Ligesom du kan erhverve fiskerogn eller gård til kaviar med en stør, kan du dyrke blæksprutter blæk med en blæksprutter i en fiskedam. Hver par dage giver det nogle tilgængelige for dig at høste, hvilket gør det til en fremragende mulighed for en på din gård.

Loading...
Loading...