Sådan får du Nitain-ekstrakt i Warframe

Nitain Extract er en knap ressource i Warframe. Du bruger det til at fremstille Warframes, Archwings og våben. Nitain Extract stammer fra tre kilder i spillet:

Natbølgetilbud
At finde alle tre skjulte cacher i Reactor Sabotage-missioner, selv om de er i en lille procentvis chance
Ghoul Purge-beløb under en aktiv Ghoul Purge-begivenhed

Nightwave er et system med ugentlige og daglige udfordringer, som du kan udføre for at tjene Standing with Nora Night, en NPC i spillet. Når du rangerer ved at udføre missioner, får du en belønning for hvert niveau. Nogle af disse belønninger vil være Nightwave Credits. Du kan Nightwave Credits til at købe Nitain Extract fra kreditudbuddene til den Nightwave-serie. Nitain Extract koster 15 kredit til at købe.

Reaktorsabotage missioner involverer at påtage sig Grineer eller Corpus og lukke deres reaktor ned. Tre skjulte cacher gyder under missionerne, i tilfældige områder af niveauet. De vil vises på din radar som tyvegodsbeholdere. Denne mission er ikke en fantastisk måde at opdrætte Nitain Extract, da du ikke kun har brug for at finde alle tre cacher for at have en chance for at få Nitain, men drop-chancen er kun en procent.

Ghoul Purge er en regelmæssig begivenhed på slettene på Eidolon. Under begivenheden vil Konzu have nogle specielle Ghoul Purge-beløb, du kan gennemføre og belønne dig med Nitain Extract. Du får Nitain som en belønning fra trin 4 i Tier 1-belønningerne og fase 4 og 5 af Tier 2-belønningerne.

Nitain er svært at få, og der er punkter i spillet, hvor du har brug for meget af det. Vi foreslår, at du griber Nitain fra Nightwave-belønningen så ofte du kan, og kører Ghoul Purge-belønningerne, når de er tilgængelige. Reactor Sabotage-metoden er bare for meget tid investeret med en lille chance for at få denne belønning.

Loading...
Loading...