Sådan får du Khora i Warframe

Khora, jagten, ledsages af hendes loyale ledsager, Venari. Sammen udgør de en frygtelig trussel mod fjender i Warframe, da pisk og klo spildt for alle omkring dem. Khora udmærker sig ved at minimere faren for stærke fjender med hendes kæder og derefter skade massiv med Whiplash.

For at få dine hænder på Khora, skal du tage til Sanctuary Onslaught og påtage dig horder af fjender for Cephalon Simaris. Khoras vigtigste tegning og alle hendes komponenttegninger kan falde som belønninger i slutningen af ​​denne funktions rotationer. Du kan få adgang til Sanctuary Onslaught gennem omtale af Navigation i missionslisterne øverst til højre på skærmen.

Rotationer i Sanctuary onslaught

En rotation i helligdagsangreb er to runder, og mønsteret med rotationer og belønningspuljer er A-A-B-C. Denne begrænsning betyder, at du skal spille otte fulde runder for at få belønningen fra Rotation C.

Chassis-plan – Rotation A – 8 procent chance
Neuroptics-plan – Rotation B – 9 procent chance
Hovedplanlægning – Rotation C – 11 procents chance
Systemblåtryk – Rotation C – 11 procent chance

Du bliver nødt til at tilbringe en masse tid i Sanctuary onslaught for at opdrætte alle Khoras tegninger, så standardpraksis er at få nogle våben ind, som du har brug for for at udjævne, eller også at landbrug Fokus, mens du er der.

Når du først har alle tegningerne til Khora, kan du bygge hende i dit støberi ved hjælp af følgende ressourcer:

Chassis

15.000 kreditter
5 Kavat genetisk kode
65 Iradite
12.250 legeringsplade
4300 Rubedo

Neuroptics

15.000 kreditter
2 Kavat genetisk kode
35 Kuaka rygmarv
15.000 Polymer Bundle
16.000 frelse

Systemer

15.000 kreditter
2 Kavat genetisk kode
1000 Plastider
2600 kredsløb
11.500 Ferrit

De fleste af de krævede ressourcer er standard til meget af spilets udformning, men Kavat Genetic Code og Kuaka Spinal Claws er ting, du bliver nødt til at gå ud af din måde at få.

Du erhverver dig Kavat genetisk kode ved at scanne Feral Kavats på Orokin Derelict Tileset. Fangstmissioner i Orokin Derelicts er gode steder at gøre dette, da du kan fange målet og derefter søge på niveauet efter disse svære at se skabninger. Du har 25 procent chance for at få genetisk kode, hvis du scanner en.

Du får Kuaka Spinal Claws ved at dræbe Kuakas på Eidolons sletter. Kuakas er de mærkelige, rotte-lignende væsener, som du ofte kan se ryge rundt under missioner på sletterne.

Hver komponent har en 12-timers byggetid, og du bygger dem alle på samme tid. Når den er konstrueret, kan du bruge dem sammen med den primære Khora-plan for at oprette Warframe. Khora har en tre-dages byggetid, selvom du kan bruge Platinum til at springe over alle byggetider, Warframes premiumvaluta.

Når konstruktionen er færdig, vil du være i stand til at udstyre Khora og begynde at udjævne hende og eksperimentere med bygninger, som du måske gerne vil bruge. Bare sørg for, at du har et ekstra Warframe-slot tilgængeligt, når du starter bygningen.

Loading...

Loading...