Sådan får du Ivara i Warframe

Ivara, tyven, er en af ​​Warframe's stærkeste stealth-rammer. Bevæbnet med sin Artemis Bow leverer hun tavse død til sine fjender og er væk, før de engang ved, at hun var der.

For at få Ivara skal du bevise din snigeevne ved at samle hendes tegninger fra at udføre Spy-missioner. Du bliver nødt til at få alle tre mål under Spy-missionen, da hendes dele er skjult i C Rotation-belønningen. Dette betyder, at hvis du går glip af et af målene, har du ikke en chance for at få dråberne. De forskellige tegninger er også skjult i forskellige vanskeligheder, så du ikke bare kan slibe den samme mission igen og igen.

Systemer – lette niveauer 1-15
Chassis – Medium niveauer 16-25
Neuroptics og Main Blueprint – Hårdt niveau 26+

De missioner, du vælger at køre, er helt op til dig. Nogle mennesker foretrækker Corpus Spy-missioner, andre foretrækker Grineer-versioner. Den bedste ting at gøre er bare at finde en type, du kan lide, så slib den. Du bør også bruge Ciphers til at komme igennem enhver Hacking, du skal gøre for at skære ned på chancen for at mislykkes og reducere din tid brugt på missionen.

Hvilken ramme du vælger at bruge er op til dig, selvom en Loki med en høj varighed bygning normalt betragtes som den bedste mulighed for netop denne gård. En maksimal varighed Loki kan være i stealth i ganske lang tid, hvilket giver dig rig mulighed for at komme ind og ud af hvert hvælv.

Når du har alle tegningerne, kan du bygge Ivara i dit støberi ved hjælp af følgende ressourcer:

Chassis

15.000 kreditter
5 Morfikker
2000 kryotisk
700 Rubedo
4 Nitain-ekstrakt

Neuroptics

15.000 kreditter
5 Neuroder
800 Plastider
2600 Polymer Bundle
2 Argon Crystal

Systemer

15.000 kreditter
5 Kontrolmodul
1000 Rubedo
5 Nitain-ekstrakt
1 Argon Crystal

Hver komponent har en 12-timers byggetid, og de kan alle bygges på samme tid. Når de er konstrueret, kan du bruge dem sammen med den vigtigste Ivara-plan for at oprette Warframe. Ivara har en tre-dages byggetid. Du kan omgå alle opbygningstider ved at bruge Warframes premiumvaluta, Platinum.

Når konstruktionen er færdig, vil du være i stand til at udstyre Ivara og begynde at udjævne hende og eksperimentere med bygninger, som du måske gerne vil bruge. Bare sørg for, at du har et ekstra Warframe-slot tilgængeligt, når du starter bygningen.

Loading...
Loading...