Sådan får du Harrow i Warframe

Harrow, den fromme, der udviklede deres tro fra en eksistens af smerte, er en fremragende Warframe. Han tilbyder stærke buffs til partimedlemmer og kun død for hans fjender. Hans unikke legestil er noget, som mange spillere forelsker sig i.

For at få Harrows hovedplan, skal du gennemføre Chains of Harrow-søgen. Denne usædvanlige søgen er noget, du kun kan spille på egen hånd og indeholder rædsundertoner og nogle fascinerende figurer. Du vil være i stand til at få adgang til Chains of Harrow-søgen ved at gå til din Codex, og derefter Quests-sektionen.

Selvom vi traditionelt udgiver en guía til opgaven, føler vi, at denne historie er så overbevisende, at vi ikke ønsker at lægge nogen spoilere på dig. Du skal vide, at alle fjender, du møder, vil være mellem niveau 20-25, og at du har brug for masser af kinetiske sifonfælder, som du kan købe fra Cephalon Simaris på ethvert relæ. Du kan købe ti gebyrer for 5000 kreditter. Læg dem op, føj dem til dit Gearhjul, og nyd derefter søgen.

Sådan landes Harrow-komponenter

Når du har afsluttet Chains of Harrow-søgen og fået Harrows hovedplan, kan du starte slibningen til Harrows komponenter. Du kan hente komponenterne på følgende steder:

Chassis-plan – dråber fra fjender i Void Fissure-missioner.
Neuroptics-plan – kan fås fra Rotation C Vault på Pago-knuden på Kuva-fæstningen.
Systemblåtryk – kan fås fra B og C Rotations of Defection-missioner.

Chassiset skulle falde meget hurtigt for dig, men Neuroptics og Systems kan være lidt af en slibning. Den bedste ting at gøre er at gå til fanen Rekruttering i chatten i spillet og finde folk, der også kører de samme missioner til samme belønning. Nogle spillere bliver heldige og får dem til at falde hurtigt, mens andre vil arbejde på at få dem i nogen tid. Desværre er dette alt sammen en del af RNG-baserede belønninger.

Når du har alle tegningerne, har du brug for følgende ressourcer for at opbygge komponenterne i dit støberi:

Chassis

15.000 kreditter
20.000 frelse
25.000 legeringsplade
800 Oxium
5 Orokin-celler

Neuroptics

15.000 kreditter
1500 Rubdeo
4000 Polymerbundter
2000 Plastider
5 Neurale sensorer

Systemer

15.000 kreditter
2500 kredsløb
1000 kryotisk
25.000 ferrit
15 Kontrolmoduler

Hver komponent har en 12-timers byggetid, og de kan alle bygges på samme tid. Når de er konstrueret, kan du bruge dem sammen med den vigtigste Harrow-plan for at oprette Warframe. Harrow har en tre-dages byggetid, selvom alle byggetider kan springes over med Platinum, Warframes premiumvaluta. Dette anbefales normalt ikke.

Når konstruktionen er færdig, vil du være i stand til at udruste Harrow og begynde at udjævne ham og eksperimentere med builds, som du måske gerne vil bruge. Bare sørg for, at du har et ekstra Warframe-slot tilgængeligt, når du starter bygningen.

Loading...
Loading...