Sådan får du Garuda i Warframe

Garuda, den ugudelige, trækker styrke fra blodet og smerterne fra hendes fjender. Hun kan decimere rundt omkring sig med sine onde klinger, mens hun trækker på livskraften for sine fjender for at opretholde sine allierede.

Du kan få hovedplanen for Garuda ved at afslutte Vox Solaris-søgen. Du begynder søgen, når du først ankommer til Fortuna og taler med Eudico. Når du er færdig med opgaven, vil du modtage hovedplanen. For at få komponenttegningerne skal du udfylde Bounties for Eudico på Fortuna. De forskellige tegninger vil falde som belønninger for forskellige skatter.

Besøg Eudico på Fortuna og se hvilke beløb, hun har til rådighed, og hvilke belønninger de tilbyder. Blueprints vil blive opført som belønninger fra et af fodens faser. Alt du kan gøre er at male de forskellige skatter, indtil du får de dråber, du har brug for.

Når du har alle tegningerne, kan du bygge Garuda i dit støberi ved hjælp af følgende ressourcer:

Chassis

15.000 kreditter
2 Calda Toroids
3 Strålende Zodian
40 Travocyt-legering
2200 legeringsplade

Neuroptics

15.000 kreditter
2 Vega Toroid
6-stjernet ametyst
40 Axidrol-legering
5000 Nano-sporer

Systemer

15.000 kreditter
2 Sola Toroid
3 Marquise Thyst
40 Vernedo-legering
2400 Polymer Bundle

Toroider, som er nødvendige for hver komponent, kan opdrættes på Orb Vallis. Radiant Zodian, Travocyt Alloy, Star Amethyst, Axidrol Alloy, Marquise Thyst og Vernedo Alloy kræver alle, at du køber en plan fra Smokefinger i Fortuna for at stå. Du vil have tjent masser af stående, mens du malede efter tegningerne. Derefter mines de malme, du har brug for på Orb Vallis, og laver ressourcen i dit støberi.

Hver komponent har en 12-timers byggetid, og de kan alle bygges på samme tid. Når de er konstrueret, kan du bruge dem sammen med den største Garuda-plan for at oprette Warframe. Garuda har en tre-dages byggetid. Du kan omgå alle opbygningstider ved at bruge Warframes premiumvaluta, Platinum.

Når konstruktionen er færdig, vil du være i stand til at udstyre Garuda og begynde at udjævne hende og eksperimentere med bygninger, som du måske gerne vil bruge. Bare sørg for, at du har et ekstra Warframe-slot tilgængeligt, når du starter bygningen.

Loading...
Loading...