Sådan får du Equinox i Warframe

Equinox, personificering af nat og dag, er en unik Warframe. Sammensat af to forskellige aspekter, nat og dag, kan de transformere til at helbrede venner eller ødelægge fjender.

Equinox er unik. Du skal konstruere to Warframes, Night Aspect og Day Aspect, og derefter sammenføjes dem for at danne den færdige Warframe. Du kan købe Equinox's primære tegning fra markedet for 25.000 kreditter, men du er nødt til at opdrætte resten af ​​de tegninger, du har brug for fra Tyl Regor på den Titania knudepunkt, Uranus. Du bliver nødt til at få en Aspect-plan og et chassis, Systemer og Neuroptics-plan for både dags- og natformer.

Tyl Regor-kampen forekommer i tre faser. Under kampen skal du kæmpe mod Regors tropper. Drekar Manics kan bruge stealth og vil skifte rundt på arenaen og angribe dig med et indfald, mens Drekar Manic Bombards anvender hårdtslående rangangreb. Du skal også være forsigtig, fordi arenaen gradvist oversvømmer med hvert trin, så sørg for at klatre op, når vandet fylder arenaen. Regor har tykt rustning, så bygg for korrosive skader for at omgå det.

Hver gang du slår Tyl Regor, har du en chance for at tjene de tegninger, du har brug for som belønning. Der er en cirka tolv procent chance for, at nogen af ​​dem falder, så det kan tage nogen tid. Når du har alle otte tegninger, du har brug for, kan du opbygge nat- og dagaspekter i dit støberi ved hjælp af følgende ressourcer:

Dagsaspekt

Chassis

15.000 kreditter
1 gallium
1000 Ferrite
300 Rubedo

Neuroptics

15.000 kreditter
150 Frelse
1 Neural sensor
150 Ferrit
500 Rubedo

Systemer

15.000 kreditter
1 Kontrolmodul
1 gallium
500 frelse
500 Rubedo

Nat aspekt

Chassis

15.000 kreditter
1 Morfik
1000 Polymer Bundle
300 Plastider

Neuroptics

15.000 kreditter
150 Frelse
1 Neural sensor
150 Polymer Bundle
500 Plastider

Systemer

15.000 kreditter
1 Kontrolmodul
1 Morfik
500 Nano-sporer
500 Plastider

Hver komponent har en tolv timers byggetid. Når de er færdige, har du brug for 25.000 kreditter, komponenterne og en Orokin-celle til at opbygge hvert aspekt. Konstruktionen tager tre dage, og Aspekterne kan derefter bruges med hovedplanen og en Forma til at bygge Equinox. Det tager yderligere tre dage. Du kan omgå hele konstruktionstiden ved hjælp af Platnium.

Loading...

Loading...