Sådan får du BP i Pokémon Sword och Pokémon Shield

 

Battle Points (BP) er kritiske, når du kommer til slutningen af ​​spillet i Pokémon Espada and Escudo. Du kan kun modtage dem, når du har slået spillet. Efter at have afsluttet spillet åbner du adskillige nye markeder i Pokémon Centers, hvor du kan bruge det til at købe eksklusive genstande til at hjælpe dig med at avle nye Pokémon-hold og udjævne dem med den bedste statistik.

At få BP er ret ligetil. I slutningen af ​​spillet får du adgang til Battle Tower, den kolossale struktur, der findes øverst på Galars kort mod nord. Gå videre til denne bygning, og tal med den kvindelige ligatrener foran den røde løber, der findes i øverste venstre hjørne. Derfra har du chancen for at komme ind i Battle Tower for at bekæmpe andre trænere ved hjælp af et hold, du vælger.

Alle Pokémon bliver niveau 50, så det handler om at vide, hvordan man kæmper med en begrænset mængde Pokémon og ikke bruger genstande. Du kan vælge at konkurrere i enkeltkampe eller i dobbelt, der består af to på to Pokémon-kampe.

I en enkelt kamp kan du kun tage tre Pokémon med dig. I dobbeltkampen kan du tage fire med dig. Efter hver kamp vinder du mod en træner, hele dit hold får heling.

For at få mest muligt BP vil du besøge begge disse divisioner og gennemføre både enkelt- og dobbelt Pokémon-slag. At vinde en kamp i en enkelt og dobbelt belønning to BP hver, så selvom de kan variere i stil, giver de den samme mængde BP hver gang. Når du først starter, kan du bruge et lejeteam, du kan få fra manden på højre side. Han har en grøn jakke på. Tal hurtigt med ham for at se hans muligheder.

Når du har vundet flere kampe og har en anstændig mængde BP, skal du begynde at bruge hold, du har opdrættet, eller begynde at give niveau 100 Pokémon Hyper Training, som kræver flaskekapper. Flaskehætter er også vigtige og er en stor ting, du vil bruge din værdifulde BP på under Espada and Shields sene spil.

Der er fem lag, der skal gennemgå – Begynder, PokéBall, Great Ball, Ultra Ball og derefter Master Ball. Hver gang du skal gå op i den næste, skal du møde Leon for at komme videre. Du modtager BP, belønninger og andre eksklusive varer for at gå op i rang. Jo flere rækker du går op, desto hårdere kampe, men jo bedre er belønningen.

Du ønsker et mangfoldigt team, der er parat til at tage enhver Pokémon-situation op. Desværre kan du med en sådan begrænset liste ikke forberede dig til enhver kamp. Stadig, ved at have en række forskellige angreb på hver Pokémon, bør du lave kort arbejde med enhver modstander, du påtager dig i tårnet. Sørg for at tænke over de angreb, som din Pokémon ville gøre det godt at bruge, ikke kun om den type Pokémon, de er.

Loading...
Loading...