Sådan avler du fisk med fiskedam i Stardew Valley

Fiskedamme er en af ​​de nye bygninger, du kan føje til din gård i Stardew Valley. De giver mulighed for at kaste enhver fisk, du fanger med din fiskestang i spillet, kaste dem ind, så de kan svømme rundt i fangenskab.

For at avle dem skal du smide to af samme slags fisk ind i dit dam. Hvis du ikke allerede har tilføjet en fiskedam til din gård, kan du gøre det på en temmelig ligetil måde. Det er ikke for svært at tilføje en til dit land.

Til sidst skulle en anden fisk af samme art slutte sig til befolkningen og tilføje din samling. Imidlertid starter fiskedamme med kun tre slots. Du skal udvide dem.

Når du ser et udråbstegn over dammen, skal du klikke på det, så ser du, hvad fiskene ønsker at forblive lykkelige. Udfør opgaven, og du skal se et par flere fiskespalter tilgængelige. Du behøver ikke at udfylde disse. Hvis du har over to af samme slags fisk i vandet, bør de befolke den selv.

Du kan gå rundt med dine aktiviteter, som du normalt ville, og efter et par dage skulle du finde en type rogn baseret på den slags fisk, du kastede i vandet. Du kan vælge at tilføje dem til et konserveret krukke for at gøre det til en ældre gryde efter et par dage.

Du behøver at holde nogle fiskearter adskilt. De ønsker ikke at kompisere med andre fisk, der befolker en fiskedam. Hvis du har flere fisk på din gård, skal du oprette adskillige fiskedamler for at rumme. Over tid skulle du se fisken ekspandere. Du vil jævnligt være i stand til at opgradere dem alle for at udvide din gård kontinuerligt.

Loading...
Loading...