Pokémon Sword och Pokémon Shield: Hvordan man får solose og udvikler sig til duosion, Reuniclu

 

Pokemontrænere burde være mere end fortrolige med udviklingsmekanikeren, der har eksisteret siden de allerførste Pokemon-spil i 1990’erne. Game Freak’s seneste iteration af serien bryder ikke rigtig fra traditionen. Når det er sagt, udvikler ikke alle Pokemon sig på samme måde, så her er det hvordan man får Solosis og udvikle det til Duosion og Reuniclu i Pokemon Espada & Escudo hvis du er usikker.

Hvordan man får solose og udvikle sig til duosion, Reuniclu i Pokemon Espada & Escudo

Hvor skal man fange en solose

Den første ting at vide om Solosis er, at det er en Pokemon Escudo eksklusiv. Hvis du har sværdudgaven af ​​spillet, vil du ikke være i stand til at fange en Solosis i naturen. I stedet skal du handle med en anden spiller, der har fanget den i Escudo-versionen af ​​spillet.

Du kan læse vores detaljerede vejledning om, hvordan du handler med venner for at få mere information om denne proces.

Nu, for dem af jer, der har Escudo, vil du køre mod Giant’s Cap oververdenens vilde område under kraftig tåge. Dette giver dig den bedst mulige chance for en Solosis spawn.

At udvikle sig til duosion

Når du har din Solosis, vil den udvikle sig til Duosion, når den er nået til niveau 37.

Alle Pokemon-niveauer op efter at have været brugt i kamp, ​​men du kan altid bruge oplevelsesgodteri til at udjævne dem hurtigere. Candy findes i forskellige størrelser, som hver giver et andet XP-boost, hvilket er som følger:

  • XL – 30000
  • L – 10000
  • M – 3000
  • S – 800
  • XS – 100

Sjælden slik øger øjeblikkeligt din Pokemon til niveau 100.

Duosion kan også fanges i det Dusty Bowl-område på kortet under kraftig tåge, men igen, det gyder kun for dem med Pokemon Escudo.

Udvikler sig til Reuniclu

Ligesom i tilfældet med den forrige udvikling, vil Duosion også udvikle sig til Reuniclu naturligt, når den har ramt et vist niveau. Dette niveau er 42.

Og det er virkelig alt, hvad der er dertil – ingen smarte varer eller nødvendig handel kræves.

Du skal også bemærke, at Reuniclu kan blive fanget fra Lake of Outrage oververden i kraftig tåge, skønt det er en ganske sjælden gyde.

Det skulle give dig alt hvad du har brug for at vide om hvordan man får Solosis og udvikle det til Duosion og Reuniclu i Pokemon Espada & Escudo i Pokemon Espada & Escudo. For mere nyttig information om spillet, gå videre til vores omfattende guía wiki.

Her er nogle eksempler på det indhold, du kan forvente at finde der:

  • Sådan får du Charmander
  • Hvad strålende aura er
  • Sådan fanges skinnende Pokémon

Indlægget Pokemon Espada & Escudo: How to Get Solosis & Evolve Into Duosion, Reuniclu optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...