Pokemon Espada & Escudo: Sådan får du skæbnen og hvad det gør

Mens historien i Pokemon Espada and Escudo vil holde de fleste spillere indhold i en god del af tiden, er det i slutningen spillet en konkurrencedygtig kamp, ​​hvor den virkelige slibning som en Pokemon Trainer begynder. For at gøre tingene lettere vender Destiny Knot tilbage i Pokemon Espada and Escudo. Sådan får du Destiny Knot, og hvad den bruges til.

Få Destiny Knot i Pokemon Espada and Escudo

For at få Destiny Knot skal du først slå Pokemon League. Efter at have gjort dette, vil du gå til Battle Tower i nord for Wyndon og rack nogle Battle Points (BP). Du vil gøre dette, indtil du har optjent 10 BP.

pokemon sværd skæbne knude

Når du har gjort det, skal du gå til Hammerlocke Pokemon Center, som du er placeret uden for, når du bruger Flying Taxi-tjenesten.

Pokemon sværd skæbne knude, Pokémon skjebne skæbne knude

Gå inden i og snak med pigen til højre i hvidt. Hun vil sælge dine varer til Battle Points, og Destiny Knot er en af ​​dem. Bekræft dit valg, og du vil tilføje det til din taske.

Pokemon sværd skæbne knude, Pokémon skjebne skæbne knude

Du kan købe så mange Destiny Knots i Pokemon Espada and Escudo, som du gerne vil fra denne NPC, så længe du har Battle Points.

Hvad Destiny Knot bruges til

Hvis du ser på Destiny Knots beskrivelse i spillet. Det ser måske ikke så godt ud. Det skyldes, at det faktisk har to anvendelser i spillet, og beskrivelsen kun fortæller dig om dets brugbarhed i kamp.

I kamp, ​​hvis din Pokémon, der holder Destiny Knot, bliver forelsket (Charmed) af modstanderen, vil modstanderen også blive forelsket.

Den vigtigere brug af Destiny Knot er, hvad den gør, når den holdes af en Pokemon i planteskolen. Destiny Knot i den konkurrencedygtige avls Pokemon-scene gør det muligt for det resulterende æg at arve fem IV'er (individuelle værdier) fra begge dets forældre.

Dette er især vigtigt, når det drejer sig om konkurrencedygtig kamp, ​​da du har brug for det allerbedste eksemplar på hver Pokemon, som du kan få dine hænder på.

Det er alt på hvordan man får Destiny Knot i Pokemon Espada and Escudo. For flere tip, tricks og guider, gå videre til vores guía wiki.

Stillingen Pokemon Espada & Escudo: How to Get Destiny Knot & What It Does kom først ud på emagtrends.

Loading...
Loading...