Pokemon Espada & Escudo: Sådan får du Pichu

Der er ingen Pokemon mere ikonisk end den yndig Pikachu, men det forhindrede ikke The Pokémon Company i at forsøge at innovere noget endda skønt. Pichu er babyversionen, der blev introduceret i Gen II, og den er tilbage igen i det nyeste spil, hvis du ved, hvor du skal se. Her er hvordan man får Pichu i Pokemon Espada & Escudo.

Sådan får du Pichu i Pokemon Espada & Escudo

I modsætning til de fleste Pokemon i spillet, kan du faktisk ikke fange en Pichu ude i de vilde områder af Espada & Escudo. Så vidt vi ved, er der to måder at få en Pichu på.

Opdræt af en Pichu

Den første og mest pålidelige måde er at opdrætte en. Du kan lugte en Pichu fra et æg ved at avle en Pikachu med Ditto. For at gøre det, har du naturligvis brug for en Pikachu først, som kan fanges i enten Stoney Wilderness-området (torden og regnvejr) eller rute 4 (alle vejrforhold).

Du kan tjekke, hvor Pokemon-planteskolen ligger i vores dedikerede guía.

Hvis du spillede Pokemon Let's Go: Pikachu, og du har stadig en gem-fil på din Nintendo Switch
, kan du også få en Pikachu ved at tale med en mand på togstationen Wild Area.

Maks raid-belønning

Vellykket gennemførelse af et 2-stjernet Max Raid er teknisk set den eneste måde at “fange” en Pichu i spillet. Disse fås i både Espada & Escudo, men du skal være mindst niveau 25-30, før du tager dem på.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er involveret i multiplayer Max Raid Battles, så tjek vores detaljerede guía til, hvordan du slutter dem.

Det er alt, hvad vi har på hvordan man får Pichu i Pokemon Espada & Escudo. Besøg vores detaljerede guía wiki for at få flere tip og information om spillet.

Her er noget indhold fra wiki, som du måske kan hjælpe:

  • Sådan får du XP & Level Up Pokemon Fast
  • Sådan sendes Pokemon på Poke Jobs
  • Sådan får du Tyrogue
  • Sådan avler du Pokémon

Posten Pokemon Espada & Escudo: How to Get Pichu optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...