Pokemon Espada & Escudo: Sådan får du Beast Ball og hvad det bruges til

Beast Ball er en af ​​de mange, mange forskellige typer Poke Ball i Pokemon Espada og Escudo. Oprindeligt introduceret i sol og måne er nogle spillere måske spekulerer over hvordan man får en Beast Ball i Pokemon Espada and Escudo.

Få en Beast Ball i Pokemon Espada and Escudo

For at få en Beast Ball skal du først slå Pokemon League. Dette inkluderer at slå Leon og blive Champion. Efter dette vil kreditterne rulle, og du vil blive sendt tilbage til dit hus. Brug Flying Taxi-tjenesten til at gå til Stow-on-Side.

Kør mod venstre fra Pokemon Center, indtil du ser markedsboder.

pokemon sværd beast ball, pokemon shield beast ball

Tal med manden til højre for de to, og han vil give dig en Beast Ball simpelthen for at være Pokemon Champion i Galar.

pokemon sværd beast ball, pokemon shield beast ball

Du kan kun få en Beast Ball fra denne købmand, så spild ikke den.

Hvad bruges Beast Ball til Pokemon Espada and Escudo?

Så her er den underlige ting. Beast Ball er egentlig ikke så nyttigt eller værd i Pokemon Espada and Escudo. I sol og måne havde denne bold en fangstfrekvens på 5x, da den blev brugt mod et af spillets Ultra Beasts. Brug af den på enhver anden Pokemon ville resultere i en 0,1x fangsthastighedsmultiplikator i stedet.

pokemon sværd beast ball, pokemon shield beast ball

Da der ikke er nogen Ultra Beasts i sværd og skjold, er der ingen reel grund til at bruge Beast Ball. Du kan bruge det på noget bare for at spilde det, men hvad er poenget?

For øjeblikket anbefaler vi bare at holde Beast Ball i din beholdning for at bevare dem. Bare i tilfælde af at noget kommer længere nede på linjen, der faktisk gør det nyttigt.

Selvom der ikke har været nogen meddelelser om planer efter lancering af Pokemon Espada and Escudo, holder vi fingrene krydsede. Der kan være en slags begivenhed, der bringer Ultra Beasts eller anden Pokemon til Galar-regionen. I øjeblikket bliver vi bare nødt til at vente og se.

For mere om Pokemon Espada and Escudo, gå videre til vores wiki.

Indlægget Pokemon Espada & Escudo: How to Get Beast Ball & What It’s Used For udkom først på emagtrends.

Loading...
Loading...