Pokemon Espada & Escudo: Hvordan man udvikler Piloswine til Mamoswine

På din søgen efter at fange dem alle i Pokemon Espada and Escudo og udfylde din Galar Pokedex, vil du støde på et par særligt vanskelige dem at fange. En sådan Pokemon er Mamoswine, en stor Mammoth-lignende Pokemon, hvis den ikke havde givet den væk. Det er en Ice og Ground-type Pokemon og udvikler sig fra Piloswine. Problemet er, at det ikke blot er tilfældet med at gøre det på niveau. Her er hvordan man udvikler Piloswine til Mamoswine i Pokemon Espada and Escudo.

Først skal du sørge for, at du har en Piloswine. Dette kan enten udvikles fra en Swinub på niveau 33 eller findes på følgende steder. Vi har også bemærket den procentvise chance for en gytning også på disse placeringer.

  • Dusty Bowl Wild Area – I græsset – Sne – 40%
  • Lake of Outrage – In the Grass – Snowing – 25%
  • Dusty Bowl – vandrer tilfældigt over hele verdenen, når det snes eller under snestorme.
  • East Lake Axewell – Vandrer tilfældigt under sne eller snestorm.

Udvikler Piloswine til Mamoswine i Pokemon Espada and Escudo

For at udvikle Piloswine til Mamoswine skal du gå til ethvert Pokemon Center i spillet. På venstre side skal du tale med Move Relearner og vælge din Piloswine. Få det nu til at genlære det antikke magt. Når du har gjort dette, skal du få dit Piloswine niveau op en gang, og det vil udvikle sig til Mamoswine.

Ancient Power er også et temmelig praktisk træk at have til din rådighed alligevel, og i det mindste behøver du ikke at skylle ud med at købe en speciel vare eller evolutionsten for at udvikle din Piloswine til Mamoswine i Pokemon Espada and Escudo.

For flere tip, tricks og guider, skal du tjekke vores stadig voksende guía wiki.

Stillingen Pokemon Espada & Escudo: How to Evolve Piloswine into Mamoswine, dukkede først ud på emagtrends.

Loading...
Loading...