Pokemon Espada & Escudo: Hvordan man udvikler Hatenna til Hattrem, Hatterene

På din søgen efter at fange dem alle, kommer du over alle slags forskellige Pokemon. Hvis du vil have den skinnende charme, skal du gennemføre Pokedex. Her er hvordan man udvikler Hatenna i Pokemon Espada and Escudo så du kan tilføje Hattrem og Hatterene til din Pokedex.

Først og fremmest skal du få dig en Hatenna. Det findes i Motostoke Outskirts i alt vejr, men det har kun 10% chance for at dukke op her. I stedet ønsker du at gå mod enten Stony Wilderness eller Hammerlocke Hills, når der er kraftigt tågevejr. Hvis du gør det, vil du give dig en 35-50% og 25% chance for at finde en Hatenna på hvert sted.

Det er værd at bemærke, at både Hattrem og Hatterene også kan blive fanget i naturen, hvis du ikke ønsker at udvikle Hatenna, men disse vil være betydeligt højere niveauer, og generelt er det mere vanskeligt at fange.

At udvikle Hatenna til Hattrem i Pokemon Espada and Escudo

Når du har fået Hatenna, skal du bare udjævne det til Lv. 32 og det vil udvikle sig til Hattrem. Du kan udjævne din Pokemon ved at bruge dem i kamp, ​​blot have dem i dit parti, fodre dem med Curry eller bruge sjældne slik og EXP-slik.

Udvikler Hattrem til Hatterene

Ligesom det første evolutionstrin er det simpelthen et tilfælde at udjævne dit Hattrem i Pokemon Espada and Escudo for at udjævne det. Specifikt skal din Hattrem være Lv. 42 før det vil udvikle sig til Hatterene.

Du behøver ikke bruge nogen evolutionsten eller specielle genstande som Razor Claw for at udvikle disse Pokemon. Bare en masse erfaring og udjævning bør gøre tricket.

Det er alt hvad du har brug for at vide om hvordan man udvikler Hatenna til Hattrem og Hatterene i Pokemon Espada and Escudo. Hvis du leder efter flere tip og tricks, kan du gå videre til vores guía wiki.

Posten Pokemon Espada & Escudo: How to Evolve Hatenna into Hattrem, Hatterene optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...