Pokemon Espada & Escudo: Hvordan man udvikler Croagunk til toxikrok

Selvom der muligvis ikke er en enorm National Dex i Pokemon Espada and Escudo, er Galar-regionen stadig hjemsted for over 400 Pokemon, nogle gamle og nogle nye. Croagunk og Toxicroak er to sådanne Pokemon, der blev introduceret tilbage i Generation IV. Her er hvordan man udvikler Croagunk til Toxicroak i Pokemon Espada and Escudo.

Inden du får en Toxicroak, skal du først få en Croagunk. Det er værd at bemærke med det samme, at Croagunk kun kan fanges i naturen i Pokemon Escudo. Det er eksklusivt til spillet, og Pokemon Espada-ejere bliver nødt til at handle, hvis de ønsker at få fat på det.

Med hensyn til dine Pokemon Escudo-ejere har vi listet alle placeringer, den kan findes, samt spawnrate-procentdelen og vejrforholdene nedenfor:

  • Galar Mine nr. 2 – 15% chance
  • Motostoke Outskirts – 35% chance
  • Motostoke Riverbank – 35% chance
  • Bridge Field – 5-10% chance
  • Stony Wilderness – 30% chance – Overskyet vejr
  • Dusty Bowl Wild Area – 15% chance – Normalt vejr, 60% chance når det er overskyet
  • Giant's Cap – 5% chance – Normalt vejr, 35% chance – Overskyet vejr

Evolving Croagunk To Toxicroak in Pokemon Espada and Escudo

Med en Croagunk sikkert i din besiddelse, er alt hvad du skal gøre for at udvikle det til Toxicroak, niveau det op til Lv. 37. Når den når niveau 37, vil Croagunk automatisk udvikle sig til Toxicroak.

Det er rigtigt, du behøver ikke en evolutionsten eller en speciel genstand som Razor Claw, bare almindelig erfaring og at udjævne er alt hvad du har brug for her.

Det er alt hvad du har brug for at vide om hvordan man udvikler Croagunk til Toxicroak i Pokemon Espada and Escudo. For flere tip, tricks og guider, skal du tjekke vores stadig voksende guía wiki.

Stillingen Pokemon Espada & Escudo: How to Evolve Croagunk To Toxicroak, dukkede først ud på emagtrends.

Loading...
Loading...