Pokemon Espada & Escudo: Hvordan man får udenlandsk ditto

Som altid opgaver Pokemon Espada & Escudo spillere med at udfylde deres Pokedex. Denne gang er der imidlertid et nyt niveau af sjældenhed, der er tilføjet oven på standard Pokemon, hvilket betyder, at du måske finder dig selv forsøger at fange endnu mere. Disse unikke Pokemon-variationer, der kaldes Shiny's, er endnu sværere at komme over; skønt Masuda-metoden giver dig en meget bedre chance for succes. Her er hvordan man får en fremmed Ditto i Espada & Escudo.

Sådan får du et udenlandsk ditto i Pokemon Espada & Escudo

Hvis du læser denne vejledning, skal du allerede have et ret solidt greb om, hvorfor du har brug for en fremmed Ditto. Hvis ikke, dog anbefaler vi at gå videre til vores dedikerede artikel alt om Masuda avlsmetode.

For at erhverve en fremmed Ditto skal du i det væsentlige handle med nogen, der spiller Pokemon Espada & Escudo på et andet sprog (ja, så vidt vi kan sige, behøver de ikke nødvendigvis at være baseret i en anden region).

Naturligvis, hvis du har en ven eller et familiemedlem, der spiller spillet på et andet sprog, som du kan sende en linkkode til og handle med, så er du heldig – det er dit bedste valg.

Overraskelseshandel for udenlandske dittoer

For resten af ​​os er den eneste sikre måde at få en udenlandsk Ditto imidlertid at Surprise Trade, indtil du har sendt en. Det kan tage lidt tid, men der er selvfølgelig masser af spillere fra andre lande i nøjagtig den samme båd som du er.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du overrasker handelen, skal du følge disse trin:

Tid der kræves: 5 minutter.

For at opsummere ho for at overraske handelen med sværd og skjold:

  1. Tryk på Y for at få adgang til din Y-Comm og derefter + for at gå online.

  2. Herefter cykler du ned til "Surprise Trade."

  3. Vælg en Pokemon, du vil handle, og klik derefter på "Start", når du bliver bedt om at gemme dit spil og Surprise Trade.

  4. Spillet finder du derefter en partner automatisk.

Udenlandsk Ditto Link Code Farm

Nu er der faktisk endnu en metode, der kan fungere for dig. Da der er så mange spillere, der leder efter udenlandske Dittos, er der faktisk en specifik linkkode, der er blevet oprettet til nøjagtigt dette formål. Koden er 4448.

Hvis du indtaster denne linkkode og handler med afspilleren, finder du sandsynligvis, at det er en Ditto. Når det er sagt, fordi dette blev oprettet af engelsktalende spillere, ja, du gættede det – det bliver langsomt kun en engelsk Ditto-gård. Vi har stadig haft en vis succes med det.

Det gør det for hvordan man får en fremmed Ditto i Pokemon Espada & Escudo. For flere nyttige tip og guider om spillet, skal du sørge for at søge i vores dedikerede guía wiki.

Stillingen Pokemon Espada & Escudo: How to Get Foreign Ditto optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...