Pokemon Espada & Escudo: Hvordan man får falsk svejse

Uanset om et træk læres af TM, TR, avl, nivellering eller en bevægelsesvejleder, er det vigtigt at afgøre, hvordan du får de bedste træk til din Pokemon. Her er hvordan man får False Swipe i Pokemon Espada & Escudo.

How for at få falsk svej i Pokemon Espada & Escudo

False Swipe er et af de vigtigste træk, du kan lære et medlem af dit parti at hjælpe dig med at fange vilde Pokemon, da det altid er sikker på at forlade din modstander hos mindst en HP.

Parret det bare med et andet træk, der påfører lammelse, og du vil være god til at gå. Du behøver aldrig at bekymre dig om at slå nogle shinies eller Pokemon ud med Brilliant Aura.

TM

Dette er en af ​​de nemmeste måder at lære False Swipe til en Pokemon. Desværre skal du tale lidt med NPC'er for at få TM94, der indeholder angrebet.

Denne vare kan købes i Motostoke Pokémon Center tættest på rute 3. Det er dog bestemt ikke et købsel med omkostningerne på 10.000 Pokedollars. Men du får ubegrænset anvendelse af varen, når du ejer det.

Kun visse Pokemon kan lære False Swipe fra TM, men det er den hurtigste måde at lære den til de fleste mons. Bare hove over varen i din taske for at se, hvem i dit parti der kan lære træk fra TM.

Udjævning

Nogle Pokemon er bare velsignet med gode gener og lærer False Swipe ved at udjævne sig. Flytningen er inkluderet i over et dusin læringsæt i Espada & Escudo, men mange flere arter kan lære det via TM.

Hvordan får du False Swipe i Pokemon Espada & Escudo?

Den nemmeste måde er ved at købe TM i Motostoke Poke Center.

Det er alt, hvad der er at vide om Sådan får du False Swipe i Pokemon Espada & Escudo. Hvis der er noget andet i dette spil, der kan bruge en vis clearing, skal du bare tjek vores guía Wiki for Espada & Escudo.

Indlægget Pokemon Espada & Escudo: How to Get False Swipe optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...