Pokemon Espada & Escudo: Hvordan man får dusclops og udvikler sig ind i Dusknoir

Uanset om du er en veteran eller en relativ begivenhed i Pokemon-serien, er du mere end sandsynligt fortrolig med udviklingsmekanikeren. Ikke alle Pokemon er udviklet på samme måde, så her er det hvordan man får Dusclops & Evolve To Dusknoir i Pokemon Espada & Escudo i tilfælde af at du er usikker.

Sådan får du Dusclops & Evolve To Dusknoir i Pokemon Espada & Escudo

Hvor skal man fange Dusclops

Dusclops er faktisk den anden form i Duskulls evolutionære cyklus, og så bliver du nødt til at få førstnævnte, før du kan få en Dusclops.

Duskull er en temmelig almindelig spawn, som du kan finde på mange steder i verdenen, herunder Watchtower Ruins, Giant's Seat, Motostoke Riverbank, Route 6 og Dusty Bowl. Med hensyn til vejr foretrækker det overskyet, tåget eller regnfulde forhold.

Når du har din Duskull, vil den udvikle sig til Dusclops, når den er nået til niveau 37.

Som du sandsynligvis er klar over, er alle Pokemon-niveauer, når de er blevet brugt i slaget, men du kan altid bruge oplevelsesgodis til at nivellere dem hurtigere. Candy findes i forskellige størrelser, som hver giver et andet XP-boost, hvilket er som følger:

  • XL – 30000
  • L – 10000
  • M – 3000
  • S – 800
  • XS – 100

Udvikler Dusclops til Dusknoir

I modsætning til sin forgænger vil Dusclops kun udvikle sig, når den får en bestemt vare og derefter handles. Denne vare er Reaper Cloth, som kan købes i Pokemon Center midt i Hammerlocke. Hvis du taler med pigen ved siden af ​​Pokemart-tælleren, sælger hun Reaper Cloth for 10BP.

Alternativt får du en Reaper Cloth som belønning for at gennemføre en sidesøgning i det samme område.

En ung pige kaldet Paula i Hammerlocke Pokemon Center ønsker, at du skal levere et brev til en herre ved navn Frank. Det er en temmelig enkel hentning, der tager dig til Ballonlea. Kunsten er, at når du er færdig med det, bliver du nødt til at vende tilbage til det sted, du mødte Paula og ramte A gentagne gange, indtil en usynlig Reaper Cloth findes.

Når du har din Reaper Cloth, skal du give den til Dusclops at holde og derefter gå og handle ham, enten med nogen online eller lokalt. Han vil derefter udvikle sig til Dusknoir.

Og det gør det for hvordan man udvikler Dusclops til Dusknoir i Pokemon Espada & Escudo. For mere nyttig information om spillet, gå videre til vores omfattende guía wiki.

Her er nogle eksempler på det indhold, du kan forvente at finde der:

  • Sådan får du Charmander
  • Hvad strålende aura er
  • Sådan fanges skinnende Pokémon

Posten Pokemon Espada & Escudo: How to Get Dusclops & Evolve into Dusknoir optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...