Pokemon Espada & Escudo: Hvor lang tid det tager at få et æg

Ligesom i tidligere Pokemon-spil har Espada & Escudo en mekaniker, der giver spillerne mulighed for at avle nye Pokemon. Systemet er ret simpelt af design, men det faktiske tidsrum, som processen tager, er ikke faktisk angivet i spillet. Så hvis du lige er begyndt at avle, og du er usikker hvor lang tid det tager at få et æg i Pokemon Espada & Escudo, her er hvad du har brug for at vide.

Hvor lang tid det tager at få et æg i Pokemon Espada & Escudo

Når du har taget to Pokémon til en planteskole til opdræt, får du besked om at vente, indtil parret har produceret et æg.

Du har måske bemærket, at planteskolearbejderen forbliver uden for hoveddøren, mens du venter, og det er faktisk hendes positur, der giver en indikation af, hvornår et æg er lagt. Når du ser hende i en tænkning med hendes arm op, betyder det, at et æg er klar.

Men hvor længe nøjagtigt? Den tid, det tager at fremstille et æg, måles faktisk ikke i tide. Tværtimod bestemmer spillet det ud fra hvor mange skridt du har taget, hvilket forklarer, hvorfor du opfordres til at gå og gå rundt i spillet.

Pokémons RNG-guder har bestemt, at hvert 255 trin, som din karakter tager, er mængden af ​​tid pr. "Ægcyklus." Det vil sige chancen for dit Pokemon-par at producere et æg.

Det er værd at bemærke, at fordi en cykels “trin” er meget hurtigere og kortere end når du går, gøres processen meget hurtigere, hvis du udfylder disse mandattrin på din cykel.

Hvis du ville lægge en faktisk tid på det, anbefaler vi, at det ikke skulle tage længere end 5-10 minutter.

Det skal være alt hvad du har brug for at vide om hvor lang tid det tager at få et æg i Pokemon Espada & Escudo. For mere nyttige tip og guider om spillet, se vores omfattende wiki-side.

Her er noget relateret indhold, som du måske kan hjælpe:

  • Sådan udvikles Swirlix
  • Sådan udvikles Zweilous
  • Sådan får du sizzlipede og udvikler sig til centiskorch
  • Sådan udvikles Helioptile til Heliolisk

Posten Pokemon Espada & Escudo: How Long It It Take to Get a Egg optrådte først på emagtrends.

Loading...
Loading...