Hvordan man laver kaviar i Stardew Valley

Kaviar er en splinterny vare, du kan fremstille i Stardew Valley. For at indsamle det, skal du anskaffe et fiskedam fra Tømrerens butik og have et bygget på din gård.

Nu skal du bruge en bestemt fisk til at oprette kaviar. Når du lægger en hvilken som helst fisk i fiskedammen, laver de til sidst rogn, som, hvis du lægger i en konserveret krukke, bliver ældre krog. Denne vare er anderledes end lige kaviar. Imidlertid er det lavet ved hjælp af den samme metode.

Du skal fange en enkelt stør og tilføje den til din fiskedam derhjemme. Du har den bedste chance for at fange stør i sommer- og vintermånederne ved søen lige nær bjergbasen, hvor du kommer ind i miner. Du har overalt fra 16 til 11 procent chance for at fange en, så du kan muligvis bruge lidt tid der.

Når du har det, har fisken brug for et par dage for at skabe rogn ordentligt. Gå omkring din virksomhed og tjek fiskedammen hver dag. Til sidst vil du se et udråbstegn over dammen, der beder dig om at tilbyde fisken noget at opgradere den. Giv det varen, så får du chancen for at tilføje endnu en stør til dammen. Gør det, og til sidst skulle du se et lille bundt rogn vises nær bunden af ​​dit du kan samle.

Det er betydeligt længere tid at få støren til rådighed end andre arter af fiskerogn til at gyde, så rol ikke, hvis det føles som om det tager evigt. Det kan være nødvendigt at du opgraderer stør-dammen to gange, før en dukker op.

Nu har du brug for en konserveret krukke. Placer rogn i det og vent et par dage igen, fortsæt dine aktiviteter pr. Sædvanligt. Roe dukker temmelig ofte op i din fiskedam, så du kan have lyst til at have flere konserverede krukker i standby for konstant at tilføje mere rogn til dem, mens du venter.

Du kan frit spise kaviaren eller sælge den på markedet for 500 guldstykker.

Loading...
Loading...