Hvor man kan få Lunar Pitcher I Warframe

Lunar Pitcher er en sjælden plante, der kun vokser på Lua, på Orokin Moon-tegnesættet, i Warframe. Det kan være udfordrende at finde, men kan vises hvor som helst på niveauet. Det kan vises i plantepotter, på klipper eller udenfor på selve månens overflade.

Lunar Pitcher er en høj, hvid bunke planter, der vokser i små klumper omkring niveauet. For at høste planten skal du scanne den med dine Codex- eller Synthesis-scannere. Når du samler denne ressource, er det en god ide at bruge Cross-Matrix Widget-opgraderingen, som du kan købe fra Cephalon Simaris til din syntese-scanner.

Denne widget har 45 procents chance for at tælle enhver succesrig scanning som to scanninger, hvilket giver dobbelt så meget af planten. Du kan købe det fra Cephalon Simaris på ethvert relæ til 50.000 stående.

Hvis du er ny i spillet, skal du være meget forsigtig, når du søger efter denne plante. Hvis fjendtlige sendere ser dig, ringer de Battalysts ind. Battalysts er meget hårde modstandere, der kan tilpasse sig dit skadeudbytte og er meget vanskelige at dræbe. Hvis du dyrker denne plante, er det en god ide at medbringe dine hårdest ramte våben til at håndtere dem og til at modificere dem alle til at udføre forskellige skader.

Crossfire-missionen på Platon node på Lua er et fantastisk sted at opdrætte denne ressource. Copernicus, en Capture-mission, er en anden stor knude til hurtigt at opdrætte Lunar Pitcher på. På grund af den store størrelse på kortene, har du masser af chancer for at finde en spawn.

Huske; din Helios Sentinel kan ikke automatisk scanne disse ressourcer eller andre planteressourcer i spillet. Du skal bruge din Codex eller Synthesis Scanner til at høste dem.

Loading...
Loading...