Hvor finder man Vestan Moss i Warframe

Vestan Moss er en sjælden ressource i Warframe, som du bliver nødt til at oprette Sunrise Apothic til Silver Grove-søgen. Denne plante vil vokse på Grineer Asteroids fliser. På grund af plantens art kan det være udfordrende at finde.

Vestan Moss vokser kun på stenede overflader ud af direkte lys. Fordi planten i sig selv er mos og meget flad, kan den være sej at få øje på, medmindre du er tæt på den. Det er bedst at tjekke rundt omkring på niveauet, men undersøge altid omhyggeligt områder under trapper, på toppen af ​​klipper, i nærheden af ​​klipper eller hvor som helst i skyggen.

En fremragende måde at kontrollere for denne ressource er at gå ind i et rum og derefter udstyre din Scanner. Ved at kigge rundt i rummet med scanneren vil teksturen på Vestan Moss blive fremhævet, og du kan derefter bevæge dig nærmere for at scanne den. Dette fungerer meget godt med Vestan Moss, da den måde tekstur ser ud i spillet gør den meget stor, når den ses gennem scanneren på denne måde.

For at høste planten skal du scanne den med dine Codex- eller Synthesis-scannere. Når du samler denne ressource, er det en god ide at bruge Cross-Matrix Widget-opgraderingen, som du kan købe fra Cephalon Simaris til din syntese-scanner. Denne widget har 45 procents chance for at tælle enhver succesrig scanning som to scanninger, hvilket giver dobbelt så meget af planten. Du kan købe det fra Cephalon Simaris på ethvert relæ til 50.000 stående.

Draco på Ceres er en fremragende knude til at tjekke for Vestan Moss. Det er en Survival-mission, så du vil være der i mindst fem minutter, så du får tid nok til at tjekke hele niveauet for Vestan Moss.

Du bliver nødt til at scanne anlægget med din Codex eller Synthesis Scanner; din Helios Sentinel kan ikke automatisk scanne ressourcen for dig.

Loading...
Loading...