" /> FIFA 20: Sådan udfyldes Black Friday-sæsonmål | Trucos y Guías

FIFA 20: Sådan udfyldes Black Friday-sæsonmål

Med Thanksgiving bag os er det tid til Black Friday-fejringerne, som EA Sports mælker i FIFA hvert år. Så du kan få nogle ekstra pakker, nogle flere XP og et dejligt sæt, her er alt hvad du har brug for at vide om hvordan man udfylder Black Friday-sæsonmålene i FIFA 20.

Ved siden af ​​et par nye SBC-spillere, inklusive nogle nye Moments Players-kort, er der et nyt sæt sæsonmål, der giver nogle ret gode belønninger.

Sådan udfyldes Black Friday-sæsonmål i FIFA 20

  • Vind 5 – Vind 5 kampe i enhver tilstand. Belønning: Udkast til tokenpakke & 200 XP
  • Vind 10 – Vind 10 kampe i enhver tilstand. Belønning: Premium Gold Players Pack & 300 XP
  • Vind 15 – Vind 15 kampe i enhver tilstand. Belønning: Mega Pack & 400 XP
  • Vind 25 – Vind 25 kampe i enhver tilstand. Belønning: Mega Pack & 400 XP

Gruppebelønning: Black Friday Kit og 200 XP

Du kan låse dem op i enhver spiltilstand. Mens du muligvis gør nogle af dem naturligt, mens du prøver at få belønninger i Rivals, ville den nemmeste måde at gøre det være ved at spille offline i tilstande som Squad Battles eller Friendlies.

Så længe du vinder i nogen af ​​disse tilstande, på enhver vanskelighed, tæller det. Hvis du tror, ​​at du vil spille en masse online kampe i løbet af ugen, behøver du ikke virkelig tænke over det.

Eventuelle gevinster, du får ved at bruge det udkast til token, som du får i den første del af Black Friday-sæsonmålene, tæller også med dem alle.

Det er alt hvad du har brug for at vide om hvordan man udfylder Black Friday-sæsonmålene i FIFA 20. For flere tip og tricks om spillet, skal du tjekke vores wiki-guía. Vi har også listet nogle andre guider på spillet nedenunder.

  • Sådan kontrolleres sandsynlighed for Ultimate Team Pack
  • Ultimate Team Coins Hurtige tip
  • Sådan får du sæsonmål XP hurtigt og nemt

Stillingen FIFA 20: Sådan kompletteres Black Friday-sæsonmål først på emagtrends.

Loading...
Loading...